Piratenspeeltuin aan het water in Sylt, Duitsland

Terwijl ouders genieten van het heerlijke diner, beleven de kinderen avonturen in de speeltuin.

Terwijl ouders genieten van het heerlijke diner, beleven de kinderen avonturen in de speeltuin.

Het bekende strandrestaurant Sansibar op het Duitse eiland Sylt is populair vanwege de exclusiviteit en de kwaliteit van het eten en de sfeer. Maar er is nog een andere attractie die bijzonder aantrekkelijk is voor gezinnen - de enorme Robinia speeltuin. Terwijl de ouders genieten van de prachtige locatie met een glas wijn, beleven de kinderen onvoorstelbare avonturen. 

De eigenaars van Sansibar hebben een lange samenwerking met KOMPAN en besloten om de vorige KOMPAN speeltuin op te waarderen met een nautisch thema dat zich perfect in de zandduinen nestelt. Spannende speelelementen werden toegevoegd zoals het iconische KOMPAN supernova draaitoestel en het Robinia Piratenschip. De speeltuin, gebouwd van robuust robiniahout, is bestand tegen de natuursinvloeden van het eiland en heeft door zijn duurzame eigenschappen bijna geen onderhoud nodig.  

Piratenavonturen in de duinen

Piratenavonturen in de duinen

Op een grote oppervlakte hebben kinderen veel te ontdekken. Het grote Robinia Piratenschihp biedt ruimte aan een zeemansbemanning en nodigt kinderen uit om op ontdekkingstocht te gaan. Aan dek moedigen verrekijkers en kanonnen dramatisch spel aan, waarbij cognitieve vaardigheden zoals taalvaardigheid en verbeelding worden getraind. KOMPAN heeft ook speelelementen geïntegreerd die de fysieke activiteit verhogen. Klimvaardigheden zijn niet alleen nodig om de touwbrug over te steken om van het achtersteven naar de boeg te komen, maar ook om de klimwand te beklimmen die van het zand naar het dek van het schip reikt. 

Andere hoogtepunten zoals de kabelbaan, de touwschommel en de iconische supernova draaitoestel van KOMPAN staan garant voor spanning en actie. Om te schommelen of op het draaitoestel te blijven, trainen de kinderen hun zintuigen voor evenwicht en coördinatie. Alleen of samen - plezier is gegarandeerd. Het perfecte toetje na het eten.  

 

Fysiek

Emotioneel

Cognitief

Playground-Sylt_Detail_1.jpg

Playground-Sylt_Detail_2.jpg

Playground-Sylt_Detail_3.jpg

De speeltuin wordt zeer goed ontvangen, families komen nu zelfs speciaal vanwege de speeltuin.

Herbert Seckler

eigenaar, Sansibar 

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.