Vrije tijd: Hotels, campings, dierentuinen, pretparken en restaurants

Leisure-section.jpg

 

Onze klanten uit de vrijetijdssector willen bezoekers aantrekken om hun locatie te bezoeken en zich hier te vermaken. Een wervelende speeltuin met veel speelwaarde kan hier een vitaal onderdeel van zijn. Wij maken oplossingen op maat voor vrijetijdssegmenten om een hoge wow-factor te hebben, een speeltuin die kinderen en volwassenen aantrekt om langs te komen. Een speeltuin met een hoge verblijfsfactor en veel speelwaarde is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat klanten zich vermaken en keer op keer terugkomen.  

We delen graag met je hoe je een speeltuin ontwerpt voor hotels, campings, stadsdierentuinen, safariparken, themaparken, kasteelparken, vakantieparken, restaurants, etc. 

Hier zijn enkele voorbeelden van onze klanten die hun doelen hebben bereikt. 

Wat onze klanten uit de vrijetijdssector te zeggen hebben: 

Themapark

Bij Futuroscope moet elke zone aantrekkelijk zijn! Als een zone aantrekkelijk is, blijven bezoekers langer en brengen ze meer tijd door in restaurants en winkels. Daarom is er in elke zone een speeltuin geplaatst. Alle speeltuinen zijn gethematiseerd en ontworpen in nauwe samenwerking tussen KOMPAN en de artistieke afdeling van Futuroscope. Hierdoor sluiten ze aan bij de thema's van elke specifieke zone in het park.

Hotel

Dit piratenschip, gelegen op het terrein van het luxueuze Shangri-La Hotel in Singapore en omgeven door weelderig groen, is een trekpleister voor reizende kinderen en gezinnen. In dit hotel kunnen ouders ontspannen en genieten van hun verblijf in het Shangri-La terwijl hun kinderen spelen in een veilig en bewaakt gebied.

Camping

In Assens trok de camping voorheen geen gezinnen met kinderen aan, maar nu ze één jaar een speeltuin met ruimtethema hebben, zit de camping het hele seizoen vol met lachende kinderen! Op de vijf campings van CampOne in Denemarken zijn de KOMPAN-speeltuinen een van de belangrijkste kenmerken, en elke camping heeft zijn eigen thema gekregen.

Safari Park

Wanneer de dierentuin tevredenheidsenquêtes onder bezoekers houdt, komen de speelplaatsen altijd aan bod. Bezoekers brengen normaal ongeveer zes uur door in de dierentuin, en slechts ongeveer een derde van de tijd wordt besteed aan het bekijken van de dieren. De rest van de tijd wordt besteed aan recreatieve activiteiten, zoals de speelplaatsen.

Strandrestaurant

Het beroemde strandrestaurant Sansibar op het Duitse eiland Sylt is geliefd om zijn exclusiviteit en de kwaliteit van het eten en de ambiance. Maar er is nog een attractie die erg aantrekkelijk is voor gezinnen - de reusachtige robinia-speelplaats. Terwijl de ouders met een glaasje wijn genieten van de prachtige locatie, beleven de kleintjes ongelooflijke speelavonturen.

Stadsdierentuin

De nieuwe natuurlijke Robiana speeltuin is zo populair dat de openingstijden zijn verruimd en de inkomsten, in de vorm van jaarkaarten en kioskverkoop, drastisch zijn gestegen. Positief is ook dat ouders kunnen ontspannen met een kopje koffie terwijl ze hun blije kinderen altijd in het zicht hebben.

Camping

Kinsarvik Camping vlakbij Bergen in Noorwegen is een populaire vakantiebestemming. Aangezien 70% van de gasten gezinnen zijn, was het voor de eigenaars belangrijk om rekening te houden met de kinderen. Daarom bouwden ze een speeltuin met verschillende soorten speeltoestellen. De kinderen twijfelen er niet aan: de campingvakantie is een vakantie vol plezier en ze genieten van de vele en spannende speeltoestellen.

Kasteelpark

In de loop der jaren heeft de graaf van Egeskov geïnvesteerd in speeltoestellen om het kasteelterrein uitnodigend te maken voor gezinnen met kinderen. De graaf creëerde het populaire Speelbos. Een groot, groen parkgebied met een scala aan toestellen van KOMPAN. Het park biedt plezier en uitdagingen voor kinderen van alle leeftijden, en zelfs de ouders kunnen buiten adem raken bij het beklimmen van het hoogste COROCORD Spacenet van Denemarken.