Voor fantastische klantervaringen

Bij het inrichten van de perfecte omgeving voor recreatie is het belangrijk om te bedenken hoe de mensen er hun tijd willen doorbrengen. In een familie-georiënteerde omgeving kunnen de juiste non-commerciële activiteiten een aanzienlijke invloed hebben op klanttevredenheid, klantentrouw en, uiteindelijk, uw omzet.

Het is waardevol om samen tijd door te brengen en bij te komen van de dagelijkse beslommeringen. Mensen plannen daarom zeer zorgvuldig hun uitstapjes, activiteiten en vakanties. Er wordt gekeken op websites, blogs en waarderingssites en aan vrienden en familie worden ideeën gevraagd voor de volgende bestemming.

Een fantastische klantervaring en ambassadeurs zijn essentieel voor uw bezoekersstroom in de toekomst.

Wanneer u voor KOMPAN als partner kiest, bieden wij u oplossingen om:

  • Een omgeving te creëren, waar alle leeftijden plezier kunnen maken en vrij, ontspannen en sociaal kunnen zijn.
  • Ruimte voor beweging te bieden om op die manier zowel kinderen als volwassenen te stimuleren om fysiek actief te zijn.
  • Creativiteit in kinderen aan te moedigen en hen te inspireren om spelletjes te bedenken en nieuwe manieren te ontdekken om te spelen en vriendjes te maken.

KOMPAN heeft veel ervaring van over de hele wereld bij het ondersteunen van de recreatie-industrie met hoogkwalitatieve oplossingen. We garanderen een goed gepland proces, van vormgeving tot onderhoud, zowel voor het moderniseren van bestaande als bij het creëren van compleet nieuwe projecten.

Met elkaar kunnen we maatwerkoplossingen samenstellen op basis van ons uitgebreide assortiment; of het nu gaat om een speelplaats, sport- of fitnesstoestellen of speciale nieuw ontworpen oplossingen met de experts op het gebied van design en innovatie van de KOMPAN Design Studio. Laten we er samen voor zorgen dat uw klanten een fantastische ervaring opdoen!