Slingerschommel

Spanning is de belangrijkste motivator voor fysiek spel - en voor PLEZIER 

Met zijn stevige touwbalk tilt de nieuwe Cocoware Slingerschommel de spannende en plezierige ervaring van schommelen naar een compleet nieuw niveau. 

Rechtop staan op een bewegend element is op zich al een hele uitdaging, maar rechtop staan op een slingerend touw is puur genieten en super spannend. 

De langwerpige touwbalk stimuleert kinderen samen te schommelen en gezellig te praten. Hoe meer kinderen op de touwbalk, des te sneller het tempo en des te spannender het wordt. De slingerbeweging te pakken krijgen vereist samenwerking en vraagt sociale en communicatieve vaardigheden van kinderen. 

Staand op de slingerende touwbalk verbeteren kinderen hun evenwichts- en ritmegevoel en verstevigen ze de spieren van hun bovenlichaam. 

De Cocowave Slingerschommel is liggend, zittend of staand te gebruiken. Hierdoor is hij geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen met verschillende vaardigheden. 

 

Een unieke schommel die past in elke omgeving

Dankzij het unieke ontwerp en de grote speelwaarde van de Cocowave Slingerschommel past deze in iedere omgeving, of dat nu een park, een schoolplein of een openbare speeltuin is. 

De schommel kan solitair staan of onderdeel uitmaken van een oplossing met andere schommels of van een balansoplossing met stapstenen die naar de schommel leiden.

De Cocowave Slingerschommel is verkrijgbaar in twee ontwerpen: 

Stalen frame

Thermisch verzinkt stalen frame of Lime-poedercoating

Robinia-hout

Onbehandeld Robinia-hout of Bruin gepigmenteerd Robinia-hout.

 

KOMPAN_190604_HJALLESE_31794_horisontal.jpg

KOMPAN_190604_HJALLESE_31780_horisontal.jpg

KOMPAN_190604_HJALLESE_31773_horisontal.jpg

Related News

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section