ROBINIA Jungle

WOW: De Robinia Jungle heeft een natuurlijke uitstraling. Dankzij de zachte, houten look past deze oplossing in elke natuurlijke omgeving en versterkt het elkaar. De Robinia Jungle kan ook helpen om de natuur naar een stedelijke omgeving te brengen. Het junglethema roept het natuurlijke speelinstinct van kinderen op en al snel zie je ze slingeren aan de lianen, balanceren op de waterlelies om te ontsnappen aan de krokodil of zich verbergen in de Tovenaarsschuilplaats. 

STAY: De veelzijdige speelwaarden van de Robinia Jungle houden kinderen urenlang bezig. De Tovenaarsschuilplaats en het Junglebos stimuleren samenspel; kinderen kunnen samenwerken en vriendschappen sluiten. De wippen, schommels, balanceerblokken en het Junglebos nodigen uit tot fysiek spel. Er is voldoende ruimte om je energie in kwijt te kunnen. 

DEVELOP:

Terwijl kinderen spelen en plezier maken ontwikkelen zij, dankzij de verschillende speelwaarden, fysieke-, cognietieve- en sociale vaardigheden. Zonder zich er bewust van te zijn, trainen kinderen hun evenwichtsgevoel, oog-handcoördinatie en sociaal-emotionele vaardigheden. Veel van de activiteiten en de indeling van de speelplek zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar en van alle niveaus.

Let’s play

Fysiek

Emotioneel

Cognitief

WILT U ADVIES?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring, we adviseren u in het gehele project.

1 Left section
2 Right section