Elements Cliff Rider - Ultimate

Elements Cliff Rider - Ultimate

"De geweldige nieuwe speelvorm in de CliffRider is ontzettend aantrekkelijk voor schoolgaande kinderen en tieners. Het lijkt wel polsstokhoogspringen of fierljeppen maar dan op hoogte. De megaspannende sprong hoog in de lucht, op een redelijk kleine voetsteun, is voor de dapperste durfallen.Er is geen tijd voor rust voor de allerstoersten op de Cliff Rider Ultimate: Er zijn namelijk maarliefst twee CliffRiders in dit toestel: De ongelooflijk spannende High Rider in de lucht is voor de dappersten. En wie het niet direct aandurft probeert eerst de lagere variant uit. Hiernaast wordt er volop geklommen op en gegleden van de gebogen, UV-bestendige, recyclebare PE klimmuren, klimgrepen op de staanders en de brandweerstang. Het beklimmen van een van de gevarieerde klimroutes langs de wanden van het speeltoestel en het glijden van de gebogen glijbaan of de glijstangen aan weerszijden van de TWEE spannende Cliff Riders. Het speeltoestel kan ook worden betreden of verlaten via een gebogen ladder of klimnet. Onder het platform nodigen wiegende speelschelpen uit tot een pauze.

Bij de eerste testen van de Cliff Rider met kinderen, beoordeelden zij hem als een topscorer in spannend spel: Hoogte, snelheid en ruwheid was wat de kinderen hier echt leuk vonden om te spelen. Vanuit een meer volwassen perspectief traint de Cliff Rider de spierkracht en -spanning, evenals de timing en volgorde van bewegingen. Het inschatten van de bewegingen van je lichaam, de beheersing van het voorwerp en de timing is een vrij complexe taak, maar een noodzakelijke levenservaring die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld veilig en vol vertrouwen door omgevingen te navigeren, bijvoorbeeld in het straatverkeer. In tegenstelling tot kinderen die dit NIET kunnen , hebben de kinderen die deze vaardigheden onder de knie hebben, lichamelijk vertrouwen, zelfvertrouwen en uiteindelijk het vermogen om zich te concentreren op andere dingen, zoals academische onderwerpen op school. Ten laatste, maar niet in de laatste plaats, is het zelfvertrouwen dat kinderen hebben na het overwinnen van hun eerste terughoudendheid om met de Cliff Rider te springen, een reden te meer dat ze dat zouden moeten doen."

 


PCE310400-CUSTOM

CLIFF RIDER ULTIMATE

H:178/238CM - SKY - SUR

PCE310400-0001

CLIFF RIDER ULTIMATE

H:178/238CM - SKY - INGR

PCE310400-0901

Alle prijzen worden weergegeven zonder BTW.

Artikelnummer: 
PCE3104
Leeftijdsgroep: 
6+
Afmetingen LxBxH: 
1170 x 660 x 542 cm
Hoofdgebruikersgroep: 
6 - 15
Speelcapaciteit: 
36

Balance
Bounce
Climb
Glide
Pull
Slide
Sway
Socialize
Sensory
Wonder

EcoCore HDPE: 
Levenslang
Gegalvaniseerd staal: 
Levenslang
HPL Vloeren: 
15 jaar
Staander: 
10 jaar
Gegarandeerde reserveonderdelen: 
10 jaar

Certificaten:

EN1176 geakkordeerd
Max. valhoogte:
273.00 cm
Veiligheidszone:
87.80 m2
Installateurs (pers.):
2
Verankeringsopties:
Surface
Inground
Productblad
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Plan tekening
Zijtekening
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Deutsch
English
español
français
Product picture CAD1
Product picture CAD2

Duurzame kwaliteit

Beeld je in hoe het eruit zal zien

Doe inspiratie op voor de perfecte speeltuin of outdoor fitnesslocatie voor jouw project. Test ideeën en visualiseer ze in augmented reality met de ImaginIt-app.

Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

SPELEN door KOMPAN

Ons doel is drieledig: een WOW-reactie(1) creëren die het verlangen om  TE BLIJVEN (2) stimuleert én, door fysiek en mentaal te spelen,  zich ONTWIKKELEN (3) - lees meer in onze video over spelen.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section