Conceptueel Product

GIANT Conceptueel - Arctic

Cool

Oproep aan wetenschappers en avonturiers van de toekomst kom ontdekken en verkennen...

Conceptueel Product

GIANT Conceptueel - Arctic

Verken de bergen, ga op zoek naar fossielen en dieren en onderzoek de ijsgrotten - het Noordpoolgebied is een speeltuin voor echte ontdekkingsreizigers.

Met verschillende toegangs- en uitgangspunten, variërend in moeilijkheidsgraad en hoogte, worden schoolgaande kinderen steeds opnieuw geprikkeld en uitgedaagd.

De interne transparante klimwand versterkt de sensatie van het bereiken van de top, waar de ervaring en de kick van het beklimmen van een berg wordt nagebootst. De plankenbrug brengt je van het Arctische landschap naar het poolonderzoeksstation, waar de zoektocht naar fossielen, waardevolle mineralen of edele metalen kan beginnen.

Conceptueel Product

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
4+
Max. valhoogte:
279cm
Totale hoogte:
891cm
Afmetingen veiligheidszone:
1530x1570cm

Downloads

"Deze arctische GIANT is een speeltuin voor echte ontdekkingsreizigers. Met verschillende toegangs- en uitgangspunten variërend in moeilijkheidsgraad en hoogte, worden schoolgaande kinderen steeds opnieuw geprikkeld en uitgedaagd. De plankenbrug gaat van het Arctische landschap naar het poolonderzoeksstation, waar de zoektocht naar fossielen, waardevolle mineralen of edele metalen kan beginnen."

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team