Conceptueel Product

GIANT Conceptueel - Space

Klaar om op te stijgen?

Lanceer intergalactisch avontuur waar de kostbaarste ontdekking vriendschap kan zijn...

Conceptueel Product

GIANT Conceptueel - Space

Ditconcept ontwerp voor een gigantisc Space speeltoestel pronkt als een waar monument met zijn hoogte van meer dan negen meter.

De illustraties geven het gevoel alsof je de ruimte verkent, planeten vindt of het ruimteschip bestuurt.

De interne kriskrasklimmer ontwikkelt niet alleen de motoriek, maar ondersteunt ook de sociale interactie en het om de beurt gaan, dankzij de vele manieren om op en van de touwen te stappen. Interactieve speelpanelen en speelzones op grondniveau bieden een geweldige plek voor ontspanning en speelt in op het thema van het beheren en repareren van de raketmotor.

Conceptueel Product

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
6+
Max. valhoogte:
279cm
Totale hoogte:
959cm
Afmetingen veiligheidszone:
1177x1496cm

Downloads

"De GIANT Space pronkt als een heus monument met zijn hoogte van meer dan negen meter. De ruimtevaart-illustraties geven kinderen het gevoel de ruimte te verkennen, planeten te vinden, het ruimteschip te besturen en zelfs de raketmotor te beheren en te repareren."

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team