Speeltoren dubbel - Nature met torennet en klimnet

Klimmen, duikelen en glijden samen met vrienden is erg populair bij scholieren. Deze hoge, compacte speeltoren overbrugt een brede doelgroep met zijn vele verschillende niveaus van fysiek spel, doordat het verschillende fysieke speelactiviteiten biedt waarbij de focus ligt op fysieke en sociale interactie. De wilde klim naar het hoge platform verloopt via het gebogen klimnet dat voor de helft bestaat uit grote knopen voor het klimmen met zware, grote bewegingen. Vanaf het hoge platform leidt een gebogen klimwand het kind in een draaiende neerwaartse beweging naar de grond. De andere toren kan ook worden bereikt door het hellende net of door een toegankelijke trap. Vanaf dit platform kun je naar beneden met een glijbaan waar je kriebels van in je buik krijgt! In verband met de afwijkende Nederlandse richtlijn, t.o.v. de Europese richtlijn, betreffende de veiligheidszone van duikelrekken geldt in Nederland een veiligheidszone van 50cm aan de zijkant van het duikelrek. De veiligheidszone in rechte lijn van de beweging is gelijk aan de Europese richtlijn.

PCM212303-CUSTOM

TWO TOWER WITH NET-

EU INCLUSION

PCM212303-0001

2 torens hout met klimnet

Fysiek, Trap, glijbaan kunsts.

PCM212303-0901

Alle prijzen worden weergegeven zonder BTW.


Artikelnummer: PCM212303

Product type: Moments™ School age

Product groep: MOMENTS™ Speelcombinaties

4+

Certificaten:

Productblad
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

SPELEN door KOMPAN

Ons doel is drieledig: een WOW-reactie(1) creëren die het verlangen om  TE BLIJVEN (2) stimuleert én, door fysiek en mentaal te spelen,  zich ONTWIKKELEN (3) - lees meer in onze video over spelen.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section