Speeltoren vierdubbel - met Monkey bars

Dit toestel met vier torens een apenbrug en glijbaan is een magneet voor kinderen die houden van klimmen, balanceren en ruw spel. Zijn uiterlijk en speelvariatie is een toevluchtsoord voor oudere kinderen. Het transparante uiterlijk maakt het mogelijk om alle andere kinderen te zien spelen, waardoor de sociale interactie en de positieve competitie worden gestimuleerd en het spel langer duurt. Zo lang als kinderen spelen, ontstaan er nieuwe spellen zoals de vloer is lava. Dit betekent dat kinderen een breed scala aan fysieke vaardigheden en sociale vaardigheden uitproberen. De verscheidenheid aan netten en schakels in het evenwicht stellen de behendigheid, het evenwicht en de coördinatie van kinderen op de proef en zorgen ervoor dat meer kinderen in groepsverband kunnen spelen. Er zijn verschillende toegangspunten tot de toren van de eenvoudige toegangstrap en klimmuur tot de hellende kruiptoren. Dit maakt het toestel geschikt voor kinderen van alle leeftijden, met of zonder beperking.


PCM410403-CUSTOM

FOUR TOWER W/ OVERHEAD LADDER

STEEL, LIME, HPL, SLIDE SS

PCM410403-0002

Vierdubbele toren met enterrek

STEEL, LIME, HPL, SLIDE SS

PCM410403-0902

Alle prijzen worden weergegeven zonder BTW.


Artikelnummer: PCM410403

Product type: Moments™ School age

Product groep: MOMENTS™ Speelcombinaties

4+

Certificaten:

Productblad
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

SPELEN door KOMPAN

Ons doel is drieledig: een WOW-reactie(1) creëren die het verlangen om  TE BLIJVEN (2) stimuleert én, door fysiek en mentaal te spelen,  zich ONTWIKKELEN (3) - lees meer in onze video over spelen.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section