MOMENTS™ THEMATISCH SPEL


Oogst plezier

Spelen is voorbereiden op het leven en is het meest krachtig wanneer het de jonge fantasie activeert tijdens het nabootsen van de werkelijkheid. Thematisch spel opent deuren tot avonturen die anders onbereikbaar zouden zijn.

De spanning van het beklimmen van de reuzentractor of de graafmachine brengt verhalen van het leven op de boerderij tot leven. Hier is de schuur niet gevuld met stapels hooi, maar met bergen eindeloos veel plezier.

3 Product (en)

De Graafmachine heeft een geweldige aantrekkingskracht op jongere kinderen door de mogelijheid voor toneelstukjes en fysieke spel te bieden. De grote diversiteit aan manipulatieve speelelementen, zowel op hoogte als op grondniveau, ondersteunen dramatische spelscenario's. We weten uit de studies van

...
Details

Schuur

PCM51421

De Schuur met illustraties in boerderijthema is een grote aantrekkingskracht van theatraal en plezierig fysiek spel voor alle jongere kinderen. De verscheidenheid aan manipulatieve en leuke fysieke speelelementen op zowel verhoogd als grondniveau ondersteunen dramatische speelscenario's.

...
Details

Tractor

PCM51021

De Tractor is een opvallende trekker voor gethematiseerde speelplekken en zorgt voor toneelstukjes en fysiek spel bij jongere kinderen. De grote verscheidenheid aan klim-, kruip- en glijelementen spreekt veel kinderen aan en zorgt voor fysieke activiteiten die belangrijke motorische vaardigheden en de

...
Details

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.