Dubbele speeltoren XL, met dubbele glijstang

Dubbele speeltoren XL, met dubbele glijstang

De extra hoge dubbele speeltoren met dubbele glijstang biedt onweerstaanbare speelvariatie om kinderen lang te laten spelen. De speelelementen zijn niet alleen erg leuk, maar trainen ook de motoriek en de spieren van het kind. De transparante netbrug zorgt voor extra spanning, omdat het kind tijdens het oversteken de hoogte ervaart. Het speelpaneel in dit speeltoestel biedt een speelplek in het speelhuis. Bovendien is dit paneel (ook later nog) verwisselbaar door een speelpaneel naar keuze uit de KOMPAN productconfigurator. De glijbaan zorgt voor een leuke uitgang, en de brandweerpaal zorgt voor een spannend ritje voor de echte waaghalzen. Al met al is het spelen met een doel. Plezier, lol en het aanleren van levensvaardigheden, alles in één.  De balans van spannendere en meer bekende speelaanleidingen maakt dit een veelzijdig speeltoestel voor de kinderen van alle leeftijden en vaardigheden. Ze zullen elkaar ontmoeten, om de beurt gaan en samenwerken in het spel, waardoor belangrijke sociaal-emotionele vaardigheden en vriendschappen worden gevormd.

De Simply Play speeltorens hebben een eenvoudig ontwerp, maar dat zegt niets over hun speelwaarde. Deze speelconstructies zijn geliefd bij kinderen en geweldig voor ontwerpers vanwege de flexibiliteit. De Simply Play speeltorens kunnen aangepast worden zodat ze overeenkomen met de specifieke behoeften van de gebruikers. Kies een passende basis en start met het ontwerpen van een uniek speeltoestel.


Kleuropties:

KPL201511-CUSTOM

TWO TOWER W/ N-BRIDGE -CLASSIC

SUR, ALU, SS SLIDE AND HPL

KPL201512-0001

TWO TOWER W/ N-BRIDGE -CLASSIC

SUR, WOOD, PE SLIDE AND PLYWOO

KPL201511-0001

Alle prijzen worden weergegeven zonder BTW.

Artikelnummer: 
KPL2015
Leeftijdsgroep: 
6+
Afmetingen LxBxH: 
408 x 438 x 346 cm
Hoofdgebruikersgroep: 
6 - 12
Speelcapaciteit: 
14

Balance
Climb
Glide
Hang in arms
Jump
Slide
Socialize
Rules play
Sensory

EcoCore HDPE: 
Levenslang
Aluminum: 
15 years
Grenenhout: 
10 jaar
Touwen en netten: 
10 jaar
Gegarandeerde reserveonderdelen: 
10 jaar

Certificaten:

EN1176 geakkordeerd
Max. valhoogte:
209.00 cm
Veiligheidszone:
42.50 m2
Installateurs (pers.):
2
Verankeringsopties:
Surface
Inground
Productblad
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Plan tekening
Zijtekening
Deutsch
español
français
English
COM_REDSHOPB_FILE_CAD1.PNG
COM_REDSHOPB_FILE_CAD2.PNG

Duurzame kwaliteit

Beeld je in hoe het eruit zal zien

Doe inspiratie op voor de perfecte speeltuin of outdoor fitnesslocatie voor jouw project. Test ideeën en visualiseer ze in augmented reality met de ImaginIt-app.

Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

SPELEN door KOMPAN

Ons doel is drieledig: een WOW-reactie(1) creëren die het verlangen om  TE BLIJVEN (2) stimuleert én, door fysiek en mentaal te spelen,  zich ONTWIKKELEN (3) - lees meer in onze video over spelen.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section