Speelhuis met veranda

Speelhuis met veranda

Dit kleurrijke speelhuisje heeft zijn eigen veranda en zal peuters en kleuters keer op keer aantrekken en vermaken. Er zijn drie extra functies die hun speelplezier enorm verhogen: De omvang van het huis is perfect voor peuters. De openheid onder de speeltafel draagt bij aan de totale transparantie. Kinderen kunnen zowel van buiten als van binnen het huis samen spelen. Het verhoogde platform verhoogt de positie van het kind. Dit geeft niet alleen beter zicht op de speelplaats. Het brengt de peuter ook op ooghoogte met oudere kinderen. Het platform nodigt groepjes kinderen uit, en de openheid van het ontwerp maakt het mogelijk om herhaaldelijk rond, in en uit het huis te lopen. Een ontmoetingsplek als het huis maakt sociale interactie en het eerste groepsspel met vriendjes mogelijk. Het hebben van beschutte ontmoetingsplekken kan het begin zijn van een levenslange vriendschap met leeftijdsgenootjes uit de buurt of van het kinderdagverblijf.

De Simply Play speeltorens hebben een eenvoudig ontwerp, maar dat zegt niets over hun speelwaarde. Deze speelconstructies zijn geliefd bij kinderen en geweldig voor ontwerpers vanwege de flexibiliteit. De Simply Play speeltorens kunnen aangepast worden zodat ze overeenkomen met de specifieke behoeften van de gebruikers. Kies een passende basis en start met het ontwerpen van een uniek speeltoestel.


Kleuropties:

KPL40511-CUSTOM

PLAYHOUSE WITH PORCH - CLASSIC

SURFACE AND ALU POSTS

KPL40512-0001

PLAYHOUSE WITH PORCH - CLASSIC

SURFACE, WOOD AND PLYWOOD

KPL40511-0001

Alle prijzen worden weergegeven zonder BTW.

Artikelnummer: 
KPL405
Leeftijdsgroep: 
6m+
Afmetingen LxBxH: 
153 x 120 x 184 cm
Hoofdgebruikersgroep: 
1 - 6
Speelcapaciteit: 
6

Socialize
Sensory
Dramatic play

Inclusief
EcoCore HDPE: 
Levenslang
Aluminum: 
15 years
Grenenhout: 
10 jaar
Holle PE-onderdelen: 
10 jaar
Gegarandeerde reserveonderdelen: 
10 jaar

Certificaten:

EN1176 geakkordeerd
Max. valhoogte:
28.00 cm
Veiligheidszone:
15.00 m2
Installateurs (pers.):
2
Verankeringsopties:
Surface
Inground
Productblad
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Plan tekening
Zijtekening
Deutsch
español
français
English
COM_REDSHOPB_FILE_CAD1.PNG
COM_REDSHOPB_FILE_CAD2.PNG

Duurzame kwaliteit

Beeld je in hoe het eruit zal zien

Doe inspiratie op voor de perfecte speeltuin of outdoor fitnesslocatie voor jouw project. Test ideeën en visualiseer ze in augmented reality met de ImaginIt-app.

Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

SPELEN door KOMPAN

Ons doel is drieledig: een WOW-reactie(1) creëren die het verlangen om  TE BLIJVEN (2) stimuleert én, door fysiek en mentaal te spelen,  zich ONTWIKKELEN (3) - lees meer in onze video over spelen.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section