Agility Netten


Er zijn geen andere speeltoestellen die zoveel verschillende mogelijkheden bieden om in beweging te komen, om je geestelijke en lichamelijke skills te gebruiken en om je weg te vinden door de touwenjungle. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de hersenen van kinderen in de eerste schooljaren op een complexe manier gestimuleerd moeten worden. Corocord parcoursmodules zijn voorzien van het BAG¹ kwaliteitskeurmerk; ze zijn uitermate stimulerend voor de lichamelijke ontwikkeling van kinderen.

In de categorie van de Agility netten bieden wij het breedste scala aan 3D netattracties die op verschillende manieren kunnen worden afgestemd op elke locatie en elk budget. Doordachte combinaties zijn aantrekkelijk voor jongens en meisjes van alle leeftijden. De kleintjes blijven op de eerste hoogte, terwijl tieners en volwassenen een extra kick krijgen op het hoogste niveau van de modules.

32 Product (en)

Door de asymmetrische indeling van de modules met hun pittige obstakels hebben de kinderen hun verbeelding en fantasie wel even nodig. Speciaal gekozen vlakke netten bieden plekjes waar ze kunnen ontspannen en rondhangen terwijl ze kijken hoe anderen het aanpakken.


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.