Conceptueel Product

Bergkam

Conceptueel Product

Bergkam

De Bergkam is niet alleen uniek in uiterlijk, hij kan ook op verschillende manieren worden opgebouwd, zowel qua formaat als qua speelactiviteiten.

Doordat de speelelementen in deze constructie naast elkaar zijn geplaatst, ontstaat een spannende, verhoogde hindernisbaan van klimnetten, membranen en bruggen, met de spannende Cliff Rider als middelpunt.

Aan de onderkant bevinden zich eindeloos veel speelactiviteiten, zoals speelcocons om in te schommelen, een glijstang, druppelvormige skippyballen, optische panelen met moiré effect, kokostouwen, stuiterballen van EPDM en speelschelpen.

Door bijvoorbeeld aan één zijde een vangnet toe te voegen, kan het klimtoestel ook dienstdoen als ruimteverdeler, bovendien hoeft de veiligheid dan slechts aan een kant in de gaten te worden gehouden.

 

Conceptueel Product

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
6+
Max. valhoogte:
285cm
Totale hoogte:
620cm
Afmetingen veiligheidszone:
2363 x 869cm

Downloads

‘De Bergkammen zijn niet alleen uniek in uiterlijk, ze kunnen ook op verschillende manieren worden opgebouwd, zowel qua formaat als qua speelactiviteiten’

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team