Conceptueel Product

Cirruswolk

Conceptueel Product

Cirruswolk

De Cirruswolk is ontworpen van een enkele laag coromesh die zowel omhoog als omlaag is getrokken waardoor een zacht en verend speellandschap ontstaat.

Voor visuele expressie en voor extra speelplezier, zijn er een paar grote glasvezel stuiterballen in het klimnet geïntegreerd.

Langs de stalen rand zijn tal van speelaanleidingen, zoals hangende coconnen, EPDM ballen, een draaiende spinners en slingertouwen. Onder het klimnet zijn membraan-zitjes geïntegreerd en deinende skippyballen die de bewegingen van de klimmers in het net erboven nabootsen. Alles komt samen in een immens, sociaal speelruim: De Cirruswolk.

Conceptueel Product

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
5+
Max. valhoogte:
290cm
Totale hoogte:
425cm
Afmetingen veiligheidszone:
1594 x 1576cm

Downloads

‘De Cirruswolk bestaat uit één groot Corocord® speelnet die op de ene plek omhoog en op andere naar beneden is getrokken, wat een uniek visueel landschap oplevert.’

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team