Conceptueel Product

Cumuluswolk

Conceptueel Product

Cumuluswolk

Onze jarenlange ervaring met de productie van Corocord® klim- en speelnetten vormt de basis voor deze Cumuluswolk. Het ontwerp van deze constructie bestaat uit twee Corocord® speelwebben waarvan er een omhoog is getrokken en de ander juist naar beneden. 

Hierdoor ontstaan drie geweldige speelruimtes: aan de onderkant, aan de bovenkant en niet te vergeten: een unieke speelruimte aan de binnenkant. In deze ruimte is zelfs een extra, comfortabel net opgehangen zodat er een extra laag ontstaat voor nog meer speelplezier en sociale interactie.

Helemaal bovenop het speeltoestel is een uitkijkpost gecreëerd, voor een uitzicht dat je het gevoel geeft tussen de wolken te zweven. Aan het kleurrijke stalen frame, waar de netten aan zijn bevestigd, zijn ook verschillende speelelementen bevestigd voor extra speelaanleiding. Zo zijn er speelcocons te vinden om in te schommelen, optische panelen met moiré effect, EPDM-stuiterballen, slingertouwen met stapschijven of ballen om op te zitten en een wiebelende klimladder om op en in de Cumuluswolk te klimmen.

 

Conceptueel Product

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
5+
Max. valhoogte:
300cm
Totale hoogte:
425cm
Afmetingen veiligheidszone:
1180 x 1212cm

Downloads

‘De Cumuluswolk bestaat uit twee Corocord® speelnetten... de een is omhooggetrokken en de ander juist naar beneden.’

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team