Conceptueel Product

De Dromenvanger

Conceptueel Product

De Dromenvanger

De Dromenvanger behoort tot de categorie speeltoestellen die we Loops noemen. 

Het belangrijkste onderdeel van dit toestel is de organisch gebogen, stalen constructie die zorgt voor stabiliteit waarbinnen twee verschillende kanten op geklommen kan worden. Ook via het geïntegreerde trechtervormige klimnet kunnen kinderen bovenop het toestel klimmen. Naast de trechter hangen onder andere membraanzitjes aan het toestel.

Ook onder het hoogste klimnet bevinden zich meerdere leuke speelaanleidingen, zoals twee membraanzitjes, optische panelen met moiré effect, slingertouwen met daarin balans- of zitschijven van EPDM of zelfs een auditief speelelement.

 

Conceptueel Product

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
5+
Max. valhoogte:
240cm
Totale hoogte:
240cm
Afmetingen veiligheidszone:
1037 x739cm

Downloads

‘Het belangrijkste onderdeel van dit toestel is de organisch gebogen, stalen constructie die zorgt voor stabiliteit waarbinnen twee verschillende kanten op geklommen kan worden. Ook via het geïntegreerde trechtervormige klimnet kunnen kinderen bovenop het toestel klimmen.’

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team