Conceptueel Product

GIANT Ocean SkyWalk

Conceptueel Product

GIANT Ocean SkyWalk

In de GIANT Skywalk-combinatie komt het beste van twee productlijnen samen: de bekende en bewezen speelmogelijkheden van de Moments®-productlijn en de spannende en uitdagende skywalk constructie van maar liefst tien meter hoog.

Dankzij speciale druktechnieken zijn we in staat elk denkbaar thema te creëren. De mogelijkheden voor de samenstelling van de constructie en voor kleuren en thema's zijn vrijwel onbeperkt. 

De speelhuisjes kunnen transparant en kleurrijk gemaakt worden, we kunnen zelfs printen op het dakmateriaal van de huizen en bruggen.

 

Conceptueel Product

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
2+
Max. valhoogte:
279cm
Totale hoogte:
913cm
Afmetingen veiligheidszone:
3273 x 2361cm

Downloads

'Wij vinden de GIANT Skywalk de hoofdattractie. Met de totale hoogte van bijna 10 meter is het uitzicht bovenin fantastisch en kinderen kunnen vriendjes flink zien bewegen tijdens het klimmen in het klimnet onder hen... of ze kunnen ze aanwijzingen geven om elkaar bovenin de GIANT te ontmoeten.’

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team