Conceptueel Product

Nimbuswolk

Conceptueel Product

Nimbuswolk

De Nimbuswolk is bijna 7 meter hoog en verend klimtoestel. Bovenop kun je rustig verend lopen of kruipen; binnenin kun je "wilder" klimmen, springen en spelen.

De Nimbuswolk valt op doordat het net aan de bovenkant anders van kleur is dan dat eronder; elke gewenste kleurencombinatie kan worden gemaakt.

Via schuine klimnetten of klimtouwen, aan alle vier de zijden, kunnen kinderen bovenop de constructie komen, maar ze kunnen er ook op klimmen via de uitdagendere slingertouwen met EPDM-stapschijven.

Twee klimladders bieden toegang tot de binnenkant van de constructie, maar die is natuurlijk ook bereikbaar via de opening in het midden rond de steunpaal.

Onder het speeltoestel bieden alle verschillende klimtoegangen legio speelmogelijkheden aan kinderen van allerlei leeftijden en met verschillende vaardigheden.

 

Conceptueel Product

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
5+
Max. valhoogte:
300cm
Totale hoogte:
660cm
Afmetingen veiligheidszone:
1388 x 1388cm

Downloads

‘Dankzij de verschillende kleuren van de klimnetten aan de boven- en onderkant valt deze constructie extra op. Elke kleurcombinatie die je maar kan bedenken is beschikbaar.’

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team