Conceptueel Product

Stegosaurus

Conceptueel Product

Stegosaurus

Stel je voor dat je een Corocord®Spacenet uitrekt ... eerst in de ene richting en daarna een beetje in de andere. Dat is ongeveer hoe we de constructie van de Stegosaurus ontwierpen. 

Aan de bovenkant ontstaat door het uitrekken een brug die aan het ene uiteinde is verbonden met een toegangsbrug en aan de andere kant met een glijbaan. Daardoor lijkt de constructie van de Stegosaurus op één lange, verende loopbrug die door een enorm klimnet loopt.

Dit immense klimnet bevat talloze speelelementen zoals een membraanpad in de netstructuur, membraanzitjes om op uit te rusten en een klimhelling op maaiveldniveau.

De Stegosaurus beschikt over een grote speelcapaciteit en veel hoekjes en kokjes van achthoekige membranen waar kinderen heerlijk in, rond, op en over kunnen klimmen.

 

Conceptueel Product

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
3+
Max. valhoogte:
240cm
Totale hoogte:
440cm
Afmetingen veiligheidszone:
2166 x 1046cm

Downloads

‘Stel je voor dat je één van onze Corocord® Spacenets uitrekt ... eerst in de ene richting en daarna nog een beetje in de andere richting. Dat is eigenlijk precies wat we hier hebben gedaan...’

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team