Conceptueel Product

Stratuswolk

Conceptueel Product

Stratuswolk

De Stratuswolk strekt zich met zijn drie pieken en hoogte van bijna negen meter uit tot een gigantisch klimlandschap.

Bovenop kunnen kinderen rustig verend lopen en klauteren binnenin vinden ze een fantastische ontmoetingsplek en ontzettend veel speelelementen. 

Onder het speeltoestel valt ook van alles te beleven, bijvoorbeeld met de drie series van EDPM-druppels en allerlei andere supercoole items als slingertouwen en stapstenen.

En het mooiste van alles is dat de binnenkant van de Stratuswolk letterlijk een hele speeltuin op zichzelf is. Verend en boordevol leuke activiteiten, zoals fantastische zwaai- en draaidruppels, die net als de schijven zijn gemaakt van EDPM wat ook in alle gewenste kleuren verkrijgbaar is. Kinderen kunnen de binnenruimte betreden via de klimtunnels die rond de staanders zijn gecreëerd en via de drie klimnetten.

 

Conceptueel Product

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
5+
Max. valhoogte:
300cm
Totale hoogte:
855cm
Afmetingen veiligheidszone:
2427 x 2570cm

Downloads

‘De Stratuswolk is de volgende generatie van de oorspronkelijke Corocord®Spacial nets, gemaakt en verder verbeterd met behulp van nieuwe technologie.’

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team