Domes & Arches


Veel klimplezier voor veel kinderen

Klimmen is van oudsher een favoriete bezigheid van kinderen. Kinderen klimmen in principe altijd en overal maar bij voorkeur in een uitdagende omgeving die nieuwe eisen stelt aan hun inzicht en vaardigheid maar tegelijkertijd veilig is. Kinderen van ca. 6-12 jaar willen vooral in grote groepen spelen. Bij voorkeur ongedefinieerd spel, waarbij zij zelf het karakter en de vorm van het spel kunnen bepalen. De DOME met zijn robuuste, stalen koepel biedt deze uitdaging. Langdurig en veelvuldig speelplezier gegarandeerd.

13 Product (en)

Door de uiteenlopende lichamelijke, cognitieve en sociale uitdagingen worden spelen en actief zijn aantrekkelijk voor kinderen van 6-12 jaar en dat allemaal binnen de omlijsting van de grote Corocord Domes. Zelfs de mini-versies zijn een echte aanvulling voor elk speelterrein met hun stuiterende klimwerk en de uiteenlopende evenwichtsuitdagingen die gunstig zijn voor deze leeftijdsgroep.

Corocord Domes zijn beschikbaar in een zeer compacte vorm met slechts één boog óf als uitgebreide installaties onder een koepel van robuuste stalen bogen. De touwnetten aan de binnenkant zijn vaak voorzien van kleurrijke membranen, klimwanden en andere elementen en zorgen zo altijd voor speelplezier met veel variatie en zonder grenzen.


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.