Sensorische Dome

Sensorische Dome

De Sensorische Dome beschikt over een grote diversiteit aan nieuwe speelactiviteiten die kinderen van alle niveaus en vaardigheden in het spel betrekken, vasthouden en ontwikkelen. Aanraken, voelen, zien. Dit is een unieke, spannende speelplek waar kinderen van alle leeftijden zich verwonderen en vrienden kunnen maken. De leeftijdsspecifieke training van spieren en motoriek bij het kruipen, klimmen en navigeren door de netten van de Dome biedt kinderen belangrijke speelvoordelen zoals kracht, stabiliteit en zelfvertrouwen bij het bewegen. In de nok van de Dome biedt een ontmoetingspunt op grasvlak een verende, prettige plek om te rusten. Op grondniveau schommelen diverse netten wanneer kinderen naar boven klimmen, waardoor er een speelse beweging ontstaat en een gevoel van eenheid bij de kinderen ontstaat. De transparantie van dit klimtoestel maakt het een geschikt speeltoestel voor intensieve samenwerking, aandacht en communicatie over de verschillende niveaus en activiteiten heen. Op grondniveau is elke activiteit toegankelijk en waardevol voor alle vaardigheden. Hellende netten bieden afwisselende klimmogelijkheden en het nieuwe rollernet draagt bij aan de speelervaring met fraaie, tactiele elementen voor een aangename massage van de rug. De wiegende, blauwe Cocon hangt tussen de netten en nodigt uit een pauze te nemen waarin de bewegingen van de vrienden die de netten beklimmen, worden weerspiegeld. De optische panelen met visuele effecten brengen verwondering, nodigen uit tot gesprek en trekken jong en oud aan met hun moiré effect patronen: afhankelijk van invalshoek zien ze er anders uit, dit draagt bij aan het logische denkvermogen. Met het 'MAAK-JE-PLAATJE-NET' kunnen kinderen hun eigen patronen en signalen creëren door de verschillend gekleurde zijkanten rollen te draaien. De meerlaagse, gevarieerde speelelementen van de Sensorische Dome trainen op een leuke manier intensief de basismotoriek en de grote spieren. Motorische vaardigheden zoals kruiscoördinatie en evenwicht bouwen het vermogen op om zelfverzekerd en veilig door de wereld te bewegen.


COR856001-CUSTOM

SENSORY DOME

GREEN - IN-GROUND

COR856001-0403

Alle prijzen worden weergegeven zonder BTW.

Artikelnummer: 
COR85600
Leeftijdsgroep: 
5+
Afmetingen LxBxH: 
778 x 741 x 419 cm
Hoofdgebruikersgroep: 
5 - 12
Speelcapaciteit: 
50


Inclusief
Gegalvaniseerd staal: 
Levenslang
Roestvast stalen onderdelen: 
Levenslang
Touwen en netten: 
10 jaar
Gelakte toplaag: 
10 jaar
Gegarandeerde reserveonderdelen: 
10 jaar

Certificaten:

EN1176 geakkordeerd
Max. valhoogte:
300.00 cm
Veiligheidszone:
116.10 m2
Installateurs (pers.):
2
Verankeringsopties:
Inground
Productblad
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Plan tekening
Zijtekening
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Product picture CAD1

Duurzame kwaliteitFysiek

Bewegingsplezier:
Motorische vaardigheden, spieropbouw, cardiovermogen en botdichtheid

Cognitief

Bewegingsplezier:
Nieuwsgierigheid, begrip van causale verbanden en kennis van de wereld

Sociaal-emotioneel

Bewegingsplezier:
Samenwerking, tolerantie en gevoel van verbondenheid

Creatief

Bewegingsplezier:
Co-creatie en experimenteren met materialen

Beeld je in hoe het eruit zal zien

Doe inspiratie op voor de perfecte speeltuin of outdoor fitnesslocatie voor jouw project. Test ideeën en visualiseer ze in augmented reality met de ImaginIt-app.

Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

SPELEN door KOMPAN

Ons doel is drieledig: een WOW-reactie(1) creëren die het verlangen om  TE BLIJVEN (2) stimuleert én, door fysiek en mentaal te spelen,  zich ONTWIKKELEN (3) - lees meer in onze video over spelen.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section