Early Climbing


De Early Climbing producten bieden kinderen de eerste stap te zetten in de 3D speelwereld van touwconstructies. Met veel trots houdt Corocord zich bezig met de ontwikkeling van leeftijdsgerichte speelproducten. De Early Climbing serie is speciaal bedoeld voor kinderen van 3-6 jaar. Alle speelactiviteiten zijn aangepast voor het ondersteunen van hun ontwikkeling. De dikte van de touwen wordt aangepast aan de grootte van hun handjes en de maaswijdte van de klimtreden is geschikt voor de stappen die zij kunnen zetten.

Niet alleen kunnen de Early Climbing producten worden gebruikt om een speciale speeltuin te maken voor kinderen van 3-6 jaar oud, het design sluit ook aan bij de rest van de producten van het Corocord assortiment, zodat het mogelijk is om fantastische Corocord speeltuinen te maken die één geheel vormen, met zones voor kinderen van 3-6 jaar en zones voor oudere kinderen.


13 Product (en)

Met zijn brandweerpaal, klimpaal, membraanplatform en EPDM-schijven is de Spida een leuk avontuur voor de kleintjes.

Details

Arch ladder

COR20200

Zelfs de kleinste klimmers kunnen wedstrijdjes doen en zichzelf testen met de esthetisch fraaie Arch Ladder die verkrijgbaar is in twee hoogtes. UFO's en kleine EPDM-schijven bieden allerlei uitdagingen voor de jongste klimhelden.

Details

Zelfs de kleinste klimmers kunnen wedstrijdjes doen en zichzelf testen met de esthetisch fraaie Arch Ladder die verkrijgbaar is in twee hoogtes. UFO's en kleine EPDM-schijven bieden allerlei uitdagingen voor de jongste klimhelden.

 

Details

De Corocord BasiX klimnetten zijn ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder, met een scala aan leuke en bij deze leeftijd passende spelactiviteiten. Kleine solitaire klimnetten met geïntegreerde membranen, klimwanden, zitjes en brandweerpalen – allemaal goede spelaanleidingen op elke...
Details

Parcours voor de jongsten. Trekking Trail bestaat uit een balanceerbrug met een klimwand.

Details

Incl. EPDM-schijven, UFO's, parcours uitdagingen, wiebelbalk en klimwand.

Details

Incl. parcours uitdagingen, wiebelbalk en klimwand.

Details

Incl. wiebelbrug, EPDM-schijven, UFO's, parcours uitdagingen, wiebelbalk en twee klimwanden.

Details

Het Climetric Net is zeer geschikt voor gebruik in een woonomgeving. De zadelvorm van het net biedt zowel vertical als horizontale speeluitdagingen voor verschillende leeftijdsgroepen.

 

Details

Speelnet S

COR23401
The Small Play Net provides rewarding climbing challenges from all angles. It attracts young aspiring climbers helping them to train their agility, balance, coordination and the ABC's of physical fitness at an early age. The carefully designed ropes respond to movement which helps children to feel...
Details

Het Crumb Net is een ideaal speeltoetstel voor kleuters. Het is niet heel groot, maar kan wel op een heleboel verschillende manieren worden gebruikt. Verover de top of speel lekker ontspannen in de schaduw.

 

Details

Een 3D Spacenet in miniformaat. Zelfs de kleinste kinderen kunnen alvast gaan oefenen voor het volgende Spacenet avontuur. Ideaal voor kleuters.

Details

De capsule van de Sputnik is een knusse verstopplek terwijl de coordinatievaardigheden van de kinderen worden gestimuleerd door de touwconstructie die samenkomt in de puntvorm.

Details

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section