Netscapes


Laat de verbeelding de vrije loop! Klimmen met de spinnen op het Spinnenweb of lekker vissen met de visnetten. Het kleine visnet is met zijn acht meter hoge masten echt een blikvanger. Het net is vanaf alle kanten toegankelijk en verschillende maaswijdtes en wisselende hoogtes zorgen voor allerlei moeilijkheidsgraden en uitdagingen voor kinderen van alle leeftijden.


Het Corocord visnet met kraaiennest zorgt voor nog meer speelwaarde. Naast de uitkijkpost helemaal bovenaan zijn er allerlei verschillende trechternetten, koppelingen, zitjes en oppervlakken te veroveren. De constructie biedt een enorme speelcapaciteit en mogelijkheden voor rollenspel. Dit speelpakket wordt helemaal afgerond met een roestvrijstalen glijbaan waarmee de kinderen terug naar beneden gaan en daar weer opnieuw kunnen beginnen!

De heldere geometrie van het Speelnet, Climetric en het Twisted Net, waarbij het nooit helemaal duidelijk is of je bovenaan of onderaan bent, staat voor een aantal klassieke vormen die fraai kunnen opgaan in elk landschap zonder té veel op te vallen.


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.