Ruimtespeelnetten


Het Spacenet concept werd in 1971 uitgevonden en ontwikkeld door de Berlijnse architect Conrad Roland. Vandaag de dag zijn de iconische Spacenets met hun sterke uitstraling over de hele wereld te vinden. Als stimulans voor kinderen om naar de top te klimmen en daar zelf de hoogte te beleven én voor de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en zelfvertrouwen.

Er zijn maar weinig andere speelplekken waar kinderen zo sterk worden geprikkeld om zich in alle richtingen te verplaatsen. Het is een avontuur waarbij je een 3D universum in gaat en te maken krijgt met talloze mogelijkheden voor interactie en spelen, zoals klimmen, schommelen, glijden, springen, bouncen en balanceren.

44 Product (en)

De netten bieden plaats voor een groot aantal kinderen en ouders kunnen erop vertrouwen dat het klimmen in Corocord Spacenets uitstekend is als het gaat om de ontwikkeling van lichamelijke vaardigheden binnen een veilige speelomgeving. Van het Mini Spacenet tot de gigantische Spacenets met vier masten, elk speeltoestel verleidt de klimmers om helemaal door te gaan naar de top.


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.