Ruimtespeelnetten


Het Spacenet concept werd in 1971 uitgevonden en ontwikkeld door de Berlijnse architect Conrad Roland. Vandaag de dag zijn de iconische Spacenets met hun sterke uitstraling over de hele wereld te vinden. Als stimulans voor kinderen om naar de top te klimmen en daar zelf de hoogte te beleven én voor de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en zelfvertrouwen.

Er zijn maar weinig andere speelplekken waar kinderen zo sterk worden geprikkeld om zich in alle richtingen te verplaatsen. Het is een avontuur waarbij je een 3D universum in gaat en te maken krijgt met talloze mogelijkheden voor interactie en spelen, zoals klimmen, schommelen, glijden, springen, bouncen en balanceren.


44 Product (en)

incl. slingerschommels, membraanzitjes en wiebelbrug.

Details

Incl. slingerschommels, membraanzitjes, wiebelbrug en 5-zijdig bounce membraan. 

Details

Incl. slingerschommels en behendigheidsparcours.

Details

Incl. brug van coconut touw, roestvrijstalen gijbaan, membraanzitjes, wiebelbrug en klimnetingang.

Details

Incl. slingerschommels, membraanzitjes en roestvrijstalen glijbaan.

Details

The amazing Four Mast Octa Net & Bouncing net has so many play opportunities from the top to the bottom. The structure will provide hours of physical and social activity that all help towards building a healthy lifestyle. The carefully designed features support the development of agility, balance...
Details

Tussen de vier masten vinden de kinderen een verend membraan met daaromheen een net. Een ware speelmagneet!

Details

De Corocord BasiX klimnetten zijn ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder, met een scala aan leuke en bij deze leeftijd passende spelactiviteiten. Kleine solitaire klimnetten met geïntegreerde membranen, klimwanden, zitjes en brandweerpalen – allemaal goede spelaanleidingen op elke

...
Details

De Mini Spacenet is klimmen voor beginners. Zij trainen hun cross-body coördinatie, proprioceptie en balans vaardigheden, terwijl ze naar de top klimmen.
Details

De Mini Spacenet is klimmen voor klimmers met een beetje meer ervaring. De top bereiken via vele mogelijkheden.
Details

The Two-Mast Spacenet S stands out in any play area from its height and width. The feeling of achievement when having climbed to the top is phenomenal. The rope net is responsive to the movement of children climbing and crawling creating an element of thrill and making children want to come back...
Details

The 3.9m Four-Mast Spacenet stands out in any play area from its height and width. The feeling of achievement when having climbed to the top is phenomenal. The rope net is responsive to the movement of children climbing and crawling creating an element of thrill and making children want to come...
Details

Dit enorme klassieke ruimtespeelnet nodigt de klimmer uit voor uren klimmen en bewegen. Grote groepen kinderen kunnen tegelijkertijd klimmen en spelen.
Details

Spacenet M

COR31331
De Midi Spacenet is klimmen voor beginners met een beetje ervaring. Trainen, leren en spelen tot de top bereikt is. Een ruimtespeelnet met veel uitdaging door de bewegende touwen.
Details

Het Macro Spacenet is de klassieke, bewegende en zeer aantrekkelijk verticale klimnet dat zo veel generaties kinderen uitnodigt voor eindeloos veel plezier. Klimmen, balanceren en spelen in de transparante netten.
Details

Spacenet S

COR31441
Het Kleine Spacenet biedt gebieden met beperkte ruimte met leuke, bewegende klimmogelijkheden. Het uitzicht vanaf de top is een attractie en het klimmen omhoog, omlaag en rond zal een leuke uitdaging blijven.
Details

De Kleine Two Mast Spacenet bestaat uit twee klimnetten. Veel klimplezier voor de grotere kinderen. Het uitzicht vanaf de top is een attractie en het klimmen omhoog, omlaag en rond zal een leuke uitdaging blijven.
Details

De grote Spacenets met vier masten zijn ideaal voor locaties met intensief gebruik. In steden is het gewoon een feit dat speelterreinen vaak worden gebruikt door veel kinderen tegelijk. De grote Spacenets bieden allerlei mogelijkheden voor klimmen, stoeien en balanceren e n daarnaast plekjes om

...
Details


De netten bieden plaats voor een groot aantal kinderen en ouders kunnen erop vertrouwen dat het klimmen in Corocord Spacenets uitstekend is als het gaat om de ontwikkeling van lichamelijke vaardigheden binnen een veilige speelomgeving. Van het Mini Spacenet tot de gigantische Spacenets met vier masten, elk speeltoestel verleidt de klimmers om helemaal door te gaan naar de top.


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section