Sky Play


Een Sky Play constructie is een complete speeltuin in één speelconstructie. Door zijn unieke vormgeving trekt hij veel aandacht en nieuwsgierigheid. Mensen komen deze opvallende speelconstructie van dichterbij bekijken en als kinderen de Sky Cabin zien, willen ze er naar toe en erin klimmen!

Daarvoor gaan ze eerst door een indrukwekkend klimnet. Het 3D universum biedt eindeloos veel mogelijkheden om heerlijk te spelen. Kinderen kunnen er urenlang enthousiast bezig zijn terwijl ze hun creativiteit en lichamelijke skills samen met hun vrienden verder doorontwikkelen.

4 Product (en)

Een perfecte speelervaring met een beetje spanning. Klimmers die de Sky Cabin helemaal hebben verkend kunnen zichzelf heel dapper via de grote tunnelglijbaan naar beneden gooien. Een onvergetelijke ervaring die je nog een keer wilt beleven. Ga terug naar beneden en klim opnieuw naar boven.

Details

Sky Walk

COR10330

Hoog boven de grond biedt de Sky Walk toegang tot een heerlijke speelwereld. In de doorgang zorgt de schommelende touwconstructies ervoor dat de hoogte echt wordt ervaren. De vermoeiende klim wordt beloond met een spannende reis van de tunnel terug naar beneden.

Details

De knusse capsules nodigen je uit om even te ontsnappen aan de kleurrijke drukte of om je even te verstoppen voor je speelkameraadjes die onderweg zijn naa de Sky Cabin hoog boven je. Uiteindelijk kun je als een werveldwind van de reuzenglijbaan omlaag zoeven om weer aan de volgende fantastische klim te

...
Details

The amazing Tree Top Walk is an awe-inspiring play attraction for children and parents alike. The climbs, wobbly walks up high and not least the wildly thrilling slide down attract children again and again. The view from up high adds spatial awareness, and thanks to the transparent nets,

...
Details


Helemaal bovenaan in de constructies zijn er de avontuurlijke Sky Cabins. Hier krijgen kinderen voldoening en zelfvertrouwen als ze bovenaan staan en het hele gebied kunnen overzien.

De Sky Cabin is ook een ontmoetingspunt en verstopplek waar ze hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. De Sky Cabin vormt een ingang naar het Sky Walk systeem dat acht meter boven de grond verschillende richtingen inslaat.

Naar beneden glijden is de fantastische afsluiter. De kliminspanningen worden beloond als kinderen via een spannende tunnel weer naar beneden glijden en daarna de klim opnieuw willen maken.


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section