Speelbruggen


De Corocord bruggen zijn elementaire constructies die in geen enkele speeltuin mogen ontbreken! Het gaat niet alleen om spannende hoogtes, het gaat er ook om hoe je daar komt, dat je op de touwen durft te stappen terwijl je de grond ziet. Alles beweegt en schudt en iedereen moet hard lachen door het prikkelende gevoel.

Boven en onder! Hang aan de onderkant van de touwnetbrug of klim naar de bovenkant van de touwtunnelbrug. Grenzen zijn er niet. Stel je eens voor dat je een touwartiest bent op de kokos stijl touwbrug of loop over de houten latten. Maar kijk uit... Nog één persoon erbij en de flexibele vloer komt in beweging. Gaaf!

Alle producten

6 Product (en)

Trekking bridge with wooden slats. Ideal for joining two areas.

Details

The Small Suspension Bridge can provide a link between two areas or can be a free-standing structure. Children love the swaying sensation they experience while running or hopping over the bridge.

Details


Ideaal om twee zones met elkaar te verbinden. De houten latten geven een gevoel van vrijheid. Toch blijft de oversteek een echt avontuur omdat de bewegingen van de touwen duidelijk te voelen zijn.

Details

The Rope Net Bridge is a self-contained, cylindrical structure. The children can walk through the bridge or cross it hand over hand along the upper part. The curved net structure also makes a wonderful hammock as a place to take a break. This bridge can either be used as an independent item of

...
Details

De kleine touwnetbrug met zijn flexibele elementen kan als klimroute in het landschap worden geintegreerd. Hij kan ook worden aangesloten op een Spacenet.

Details


Uitstekende materialen staan garant voor tientallen jaren heerlijk spelen. Het kwaliteitsgeheim van de Corocord touwen zit hem aan de binnenkant. Met een gepatenteerde technologie is het synthetische garen inductief vast gesmolten op de stalen strengen binnenin, waardoor de kans dat touwvloeren door slijtage gaan rafelen tot een minimum wordt beperkt.

De vorm zorgt voor plezier! Net als zijn grote broers zorgt de spectaculaire kleine hangbrug ervoor dat iedereen plezier kan maken bij het rennen en springen op het rubberen pad. Het ziet er ook nog eens uit als een architectonisch meesterwerk.