SkyTwister - Fysiek

SkyTwister - Fysiek

WOW! De SkyTwister, Fysiek is een indrukwekkende speeltoren voor kinderen en is volgepakt met speelelementen. Het gedraaide frame bevat een rijke variatie aan klim- en wiebelspel waardoor kinderen steeds weer terug willen komen. Op grondniveau nodigt de zwierende Hangout uit tot een pauze en de vele hangende touwen bieden slingerende zitjes en verschillende klimroutes. In combinatie met het horizontale net met schuine punt, biedt het onderste niveau van de SkyTwister een uitnodigende, ontmoetingsplek voor iedereen. Bij het slingeren en beklimmen van de touwen en hellende netten van de Skytwister trainen kinderen intensief hun gevoel voor evenwicht en coördinatie. Deze cruciale motorische vaardigheden bouwen het vermogen op om zelfverzekerd en veilig door de wereld te bewegen. Daarnaast traint het klimmen alle grote spiergroepen. Boven inde Skytwister wacht een bijzonder fascinerende bestemming: een uitzicht en een ontmoetingsplaats op een verende membraanvloer met fascinerende optische doorzichtige panelen die het uitzicht op de wereld veranderen en een spannende, hoge glijbaan om het speelaanbod compleet te maken. De transparantie van de SkyTwister van onder tot boven, maakt het tot een speeltoestel voor intensieve samenwerking, aandacht en communicatie over de verschillende niveaus en activiteiten heen. Een plek om vrienden te maken.


COR299001-CUSTOM

SKYTWISTER, PHYSICAL

PE SLIDE - IN-GROUND

COR299001-0405

Alle prijzen worden weergegeven zonder BTW.

Artikelnummer: 
COR29900
Leeftijdsgroep: 
5+
Afmetingen LxBxH: 
552 x 861 x 503 cm
Hoofdgebruikersgroep: 
5 - 12
Speelcapaciteit: 
30

Balance
Climb
Crawl
Slide
Sway
Socialize
Sensory

Inclusief
Gegalvaniseerd staal: 
Levenslang
Roestvast stalen onderdelen: 
Levenslang
Touwen en netten: 
10 jaar
Gelakte toplaag: 
10 jaar
Gegarandeerde reserveonderdelen: 
10 jaar

Certificaten:

EN1176 geakkordeerd
Max. valhoogte:
245.00 cm
Veiligheidszone:
49.90 m2
Installateurs (pers.):
2
Verankeringsopties:
Inground
Productblad
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Plan tekening
Zijtekening
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
Productfotografie
COM_REDSHOPB_FILE_PRODUCT_IMAGE_US
COM_REDSHOPB_FILE_ADDITIONAL_IMAGES_US
Product picture CAD1
Product picture CAD2

Duurzame kwaliteit

Beeld je in hoe het eruit zal zien

Doe inspiratie op voor de perfecte speeltuin of outdoor fitnesslocatie voor jouw project. Test ideeën en visualiseer ze in augmented reality met de ImaginIt-app.

Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

SPELEN door KOMPAN

Ons doel is drieledig: een WOW-reactie(1) creëren die het verlangen om  TE BLIJVEN (2) stimuleert én, door fysiek en mentaal te spelen,  zich ONTWIKKELEN (3) - lees meer in onze video over spelen.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section