Speeltorens


Met de Corocord speeltorens kun je op oneindig veel manieren naar boven! Hoog boven de grond zijn is al een attractie op zich,. maar de verschillende netklimelementen zorgen ervoor dat het al leuk is als je onderweg bent naar de top.

Op de Small Kontiki wordt de klim beloond met een fantastisch uitzicht en een snelle glijpartij vanaf 2-3 meter hoogte. De speeltorens komen zelfs nog hoger uit: een 3D systeem met vlakke netten en een verticale klimtunnel zorgen voor een veilige en verhelderende klim. De transparantie van de buitenwanden zorgt voor een prachtige inkijk van buitenaf - en andersom. 

Alle producten

10 Product (en)

Spot gevaren, schepen of nieuw land vanuit het kraaiennest of kies voor een uniek glijavontuur. Als het allemaal te gevaarlijk wordt, verstop je je in de knusse capsule en wacht je tot de storm voorbij is!

Details

Triple Cube

COR10450

Let the imagination run wild. Climb and explore the three-dimensional cubes filled with tactile play elements. These unique cubes are architectural in form, however, this beacon of play provides a thrilling exit down after climbers have reached the top.

Details

Quad Cube

COR10460

Laat de verbeelding helemaal de vrije loop. Klim en ga op ontdekkingstocht in de 3D kubussen vol met tastbare speelelementen. De vormgeving van deze unieke kubussen is architectonisch verantwoord. Klimmers die de top hebben gehaald kunnen via een spannende weg naar beneden.

Details

The Small Lookout invites for climbing and balancing. Let the gaze wander wide over the surrounding area from the swinging top.

Details

Verticale en horizontale klimmogelijkheden, alleen of met een groep. Eenmaal boven kun je op de uitkijk staan om daarna via de buisglijbaan naar beneden te glijden. De large Kontiki is een grote aanwinst voor elke speelplaats.
Details

De small Kontiki is een kleine klim en glijbaan combinatie met een uitkijkpost voor iedereen. Er zijn vele klimmogelijkheden omhoog en via de glijbaan kun je omlaag. Je kunt alleen spelen, of met een grotere groep.
DetailsEen klim naar het eerste platform van de speeltoren en je bent slechts op de helft. Deze klimcombinatie neemt de gebruikers mee omhoog en beloont hen met een spannende glijbaan! De opmerkelijke structuur geeft een duidelijk signaal van spel voor alle gebruikers.
DetailsHetzelfde geldt voor de Jelly Fish. De ronde vorm stimuleert de fantasie van kinderen en biedt zo inspiratie voor allerlei soorten rollenspel. Kijk uit: de tentakels 'vangen' kinderen en laten ze urenlang spelen.

De sculptuurachtige Cube Towers zitten boordevol verrassingen en speelactiviteiten. Op elke hoogte is weer een nieuwe kleurrijke speelwereld te vinden en onderweg naar de top moeten oplossingen worden gevonden voor allerlei klimuitdagingen. Neem de snelle route naar beneden: de bijna onzichtbare draadtunnel bij de hoogste kubus is een zenuwslopende sensatie.