Natuurlijk Spelen


Natuurlijke materialen passen in natuurlijke omgevingen en dragen bij aan een verhaal van duurzame oplossingen. Met de producten uit de groep Natuurlijk spelen kun je een complete speeltuin maken op basis van toestellen gemaakt van hout. KOMPAN biedt een volledig assortiment, waaronder speeltorens, speelhuizen, hindernisbanen, carrousels, veerelementen, klimstructuren, creatieve gebieden, zand- en waterspelen, schommels, thema speelstructuren, banken en zonneschermen.

Door te kiezen voor houten speeltoestellen van KOMPAN zult u geen concessies doen aan de speelwaarde. Alle producten zijn gevuld met speelactiviteiten die in de afgelopen 50 jaar zijn ontwikkeld. Dit zorgt voor producten die het lichaam, het verstand en de vriendschappen van kinderen ontwikkelen.

 


De Natuurlijk spelen producten zijn overwegend gemaakt van Robinia-hout dat zeer duurzaam is en bestand is tegen weer en gebruik. Het komt van plantages onder verantwoord en duurzaam bosbeheer. Alle houten producten kunnen worden geleverd met FSC-certificaat.


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.