Robinia glijbaan H:1,20m

Robinia glijbaan H:1,20m

De glijbaan is een speeltuin klassieker. Deze glijbaan met Robinia staanders is 1,2 meter hoog en is een leuke glijbaan voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is leuk om op te spelen en kinderen kunnen niet wachten om het uit te proberen. Het beklimmen van de ladder en het glijden van de glijbaan is niet alleen leuk, het is ook een goede cardiotraining. Hiernaast trainen kinderen hun om-de-beurt-gaan vaardigheid en hun empathie wanneer ze op anderen wachten, die misschien minder dapper of snel zijn. Als kinderen glijden, trainen ze hun rompspieren door rechtop te blijven zitten terwijl ze naar beneden glijden. Dit stimuleert de rompstabiliteit, belangrijk om rug- en nekklachten te voorkomen - een groeiend probleem bij kinderen als gevolg van een zittende leefstijl. Bovendien wordt het evenwichtsgevoel getraind, wat van fundamenteel belang is voor andere motorische vaardigheden. Bij het beklimmen van de ladder, naar de glijbaan, trainen kinderen hun kruis coördinatie. Het trainen van de kruis coördinatie is belangrijk voor de samenwerking tussen de linker- en rechter hersenhelft. Deze samenwerking wordt bijvoorbeeld gebruikt wanneer kinderen lezen. Al met al is de glijbaan een geweldige activiteit die niet alleen leuk is maar ook de fysieke basisvaardigheden stimuleert.

Een natuurlijke speelplek van Robinia combineert de natuurlijke kwaliteiten van spel met de variatie en veiligheid van de bestaande omgeving. De natuurlijke speeltoestellen stimuleren de zintuigen en inspireren de kinderen om hun fantasie te gebruiken in een gevarieerde en uitdagende speelomgeving. Creatief spel in lijn met de natuur. Kompan Robinia producten zijn tevens op verzoek verkrijgbaar in FSC® Certified (FSC® C004450) robinia hout.


Kleuropties:

Glijbaan op robiniapalen 120cm

Naturel-90

NRO301-0901

+Glijbaan op robiniapalen120cm

Naturel-90

NRO301-0901FSC

Glijbaan op robiniapalen 120cm

Naturel-90, stalen anker

NRO301-0902

Alle prijzen worden weergegeven zonder BTW.

Artikelnummer: 
NRO301
Leeftijdsgroep: 
4+
Afmetingen LxBxH: 
285 x 114 x 284 cm
Hoofdgebruikersgroep: 
4 - 10
Speelcapaciteit: 
2

Balance
Climb
Pull
Slide
Socialize
Sensory

EcoCore HDPE: 
Levenslang
Robinia hout: 
15 jaar
Roestvast stalen glijbaan: 
10 jaar
Gegarandeerde reserveonderdelen: 
10 jaar

Certificaten:

EN1176 geakkordeerd
Max. valhoogte:
120.00 cm
Veiligheidszone:
20.00 m2
Installateurs (pers.):
2
Verankeringsopties:
Inground
Productblad
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Plan tekening
Zijtekening
Productfotografie
Deutsch
español
français
English
Product picture CAD1
Product picture CAD2
Product photo

Duurzame kwaliteit


Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

KOMPAN Organic Robinia

KOMPAN’s Organic Robinia speelplekken bieden een volledig aanbod van natuurlijke multi-speelstructuren, speelhuisjes, schommels, veerelementen en nog veel meer.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section