Ontdek meer

Jouw droom gevisualiseerd

Idee

Idee

Samen vinden we het perfecte ontwerpvoor jouw idee. Een school wil misschien een Uil, als symbool voor wijsheid.
Schets

Schets

Na het bestuderen van het overeengekomen concept, maken we schetsen om ideeën te toetsen en jouiw definiteieve ontwerp te maken.
Speelwaarde

Speelwaarde

Nadat de schetsen definitef zijn gemaakt laden we het we ontwerp vol met onze beste speelfuncties. Als laatste tekenen onze insignieurs het ontwerp van de sculptuur nauwkeurig uit zodat deze volkomen veilig is voor kinderen om in te spelen.

Speelsculptuur

Wij installeren het sculptuur voor u, zo zorgen we er voor dat het direct spelklaar is en kinderen er jaren plezier van zullen hebben.

Wezens

Brul... Spring in een jungle-avontuur met de dinosaurus, verken de wereld onder het oceaanoppervlak met de walvis of verzamel al je  moed voor een donkere nacht in het bos met de uil. De wezens zijn meesters in het ontsteken van spel en verbeelding. Zij sturen kinderen zeker op een avontuurlijke speeltocht. 

Wezens
Boordevol met speelplezier

Boordevol met speelplezier

We hebben een 50 jaar besteed aan het vernieuwen en verfijnen van speelfuncties die de kinderen op dit moment aantrekken en helpen ontwikkelen en ze urenlang te laten spelen. Alle Robinia Sculpturen die we maken puilen uit van onze speelfuncties en zorgen ervoor dat het net zo leuk is om binnen in te spelen als dat het er aan de buitenkant uitziet.

Voertuigen

Een auto, een trein, een vrachtwagen of misschien een vliegtuig...  Niets wekt bij kinderen de verbeelding en het verlangen om te spelen zoals voertuigen dat doen. Oudere kinderen vinden ze cool en een echte speelmagneet, terwijl jongere kinderen ze gebruiken om de wereld om hen heen te verkennen en te begrijpen door middel van themaspel dat draait om bekende voorwerpen die ze uit hun leven herkennen. 

Voertuigen

Handgemaakt als fijn meubilair

De Robinia Sculpturen worden met de hand gemaakt door vakkundige ambachtslieden die de kunst van houtbewerking beheersen. Door hun passie en vakmanschap krijgt uw sculptuur uiteindelijk de afwerking gelijk aan de beste meubelstukken. En waarom? Omdat we toegewijd zijn aan een goed ontwerp en kinderen de best mogelijke uitrusting geven om op te spelen. 

Bijzondere blikvangers

Door de unieke design uitstraling van Robinia Sculpturen kunt u een merk creëren dat uw verhaal op een speelse en blikvangende manier vertelt. Het door het verhaal gedreven ontwerp verenigt mensen en hele gemeenschappen waardoor de Sculptuur een vrolijk middelpunt is voor iedereen. 

Het meest duurzame materiaal van de natuur

Robinia hout is een van de meest duurzame houtsoorten die er bestaat. Het is bestand tegen zwaar gebruik en kan zelfs de zwaarst mogelijke test - de test van de natuur - doorstaan in alle weersomstandigheden. De Robinia speeltuin staat er nog perfect bij na overspoeling in de winther en volledige uitdroging in de zomer.

Robinia hout is groen

Robinia hout is groen

Een Robinia-boom zet kooldioxide om in zuurstof en pompt stikstof terug in de grond waardoor gewassen er omheen worden gevoed. Als bouwmateriaal heeft hij een lange levensduur door het hoge niveau van natuurlijke beschermingsmiddelen.

 

Onze Robinia's zijn afkomstig van plantages in Europa en van natuurlijke bosgebieden die onder verantwoord en duurzaam bosbeheer staan. Ook kunnen we Robinia-hout leveren dat gecertificeerd is door FSC®. Het pigment dat we voor verschillende kleuren gebruiken is op waterbasis en doorstaat alle testen van derden (REACH, CPSIA en EN71-3) met betrekking tot ongewenste stoffen.