Conceptueel Product

Robinia Sculptuur Conceptueel - De TRUCK

De lading van vandaag

Gecultiveerde geesten en lichamen

Conceptueel Product

Robinia Sculptuur Conceptueel - De TRUCK

De vrachtwagen biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten die het fysieke, sociale en rollenspel voor kinderen vanaf twee jaar stimuleert. 

De cabine van de vrachtwagen is voorzien van diverse kleine creatieve en cognitieve speelactiviteiten die de ontwikkeling van de fijne motoriek en rollenspel ondersteunen. De tank is een doolhof vol fysieke uitdagingen zoals netten, een doorkruiptunnel en membranen, speciaal ontworpen ter ondersteuning van belangrijke motorische vaardigheden.

Conceptueel Product

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
2+
Max. valhoogte:
182cm
Totale hoogte:
230cm
Afmetingen veiligheidszone:
980x845cm

Downloads

"De Truck biedt een verscheidenheid aan activiteiten die fysiek, sociaal en dramatisch spel ondersteunen voor kinderen vanaf twee jaar. De laadbak is een doolhof met verschillende fysieke activiteiten zoals klimnetten, kruiptunnel en membranen, allemaal ontworpen om de ontwikkeling van belangrijke motorische vaardigheden te ondersteunen."   

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team