Conceptueel Product

Robinia Sculptuur Conceptueel - De Walvis

Migratie

Een oceaan vol mogelijkheden

Conceptueel Product

Robinia Sculptuur Conceptueel - De Walvis

Deze enorme walvis biedt vele verschillende en uitdagende fysieke speelmogelijkheden, voor zowel grote als kleine kinderen vanaf vier jaar. 

Het driedimensionale klimnet, in de bek, zit vol met membranen waardoor het een fijne plek is om samen te komen en te ontspannen. Als beloning voor het beklimmen van het net kunnen kinderen samen met een vriendje naar beneden glijden over de brede glijbaan. De buitenkant van de walvis is bedekt met klimgrepen die een eindeloze hoeveelheid routes vormen waarmee kinderen hun hand-oogcoördinatie en spierkracht kunnen trainen.

Conceptueel Product

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
4+
Max. valhoogte:
300cm
Totale hoogte:
300cm
Afmetingen veiligheidszone:
1400x1025cm

Downloads

"Het 3-dimensionale klimnet binnenin de mond van De Walvis is aangevuld met membranen, waardoor het een fijne ontmoetingsplaats is voor sociale interactie. De Walvis is voorzien van klimgrepen, waardoor een eindeloze hoeveelheid klimroutes ontstaat die kinderen helpen bij het opbouwen van kruiscoördinatie en spierkracht."

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team