Conceptueel Product

Robinia Sculptuur Conceptueel - Uil

Voor echte wijsneuzen

Ontwikkeld lichaam, geest en vriendschappen

Conceptueel Product

Robinia Sculptuur Conceptueel - Uil

Deze Uil biedt 360-graden van binnen tot buiten en van onder tot boven speelaanleidingen voor kinderen vanaf 4 jaar.

Strategisch geplaatste klimgrepen en netten op de vleugels en lijf van de uil helpen het evenwicht, de kruiscoördinatie en spierkracht uit te dagen.

Het bovenste platform kan ook worden bereikt via een doolhof van platforms in de buik van De Uil. Vanaf het bovenste platform kunnen kinderen de wereld bekijken door de ogen van De Uil, en spanning en kriebels in de buik ervaren wanneer ze samen van de brede glijbaan glijden. Een hangmat verstopt onder de staart geeft de gelegenheid voor een korte, wiegende pauze.

Conceptueel Product

Een conceptueel product van KOMPAN Design Studio is puur ter inspiratie, maar kan als uitgangspunt dienen voor ieder ander speelobject. Onze ervaren ontwerpers bij KOMPAN Design Studio kunnen van elk idee of concept een architectonisch pronkjuweel maken.

Mogelijke Specificaties

Leeftijd:
4+
Max. valhoogte:
362cm
Totale hoogte:
1285x1040cm
Afmetingen veiligheidszone:
290cm

Downloads

"De Uil biedt 360-graden spel voor kinderen vanaf 4 jaar. Vanaf het bovenste platform bekijken de kinderen de wereld letterlijk door de ogen van De Uil en ervaren ze spanning en maagkriebels wanneer ze samen van de brede glijbaan afglijden."

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team