Beeld - Leguaan

Beeld - Leguaan

Sculpturen voegen veel toe aan het spel en het thema van de speeltuin maar roepen ook een gevoel van verwondering op dat fantasie en theatraal spel stimuleert. Dramatisch spel en rollenspellen zijn voor kinderen een manier om zich te verplaatsen in ervaringen die ze niet volledig begrijpen of die hen fascineren. Daarbij trainen ze hun communicatie-, beurt- en taalvaardigheden die kinderen helpen fysieke conflicten te vermijden. Uiteindelijk stimuleert het de vaardigheid om vriendschappen te vormen. De natuurlijke materialen en de vormgeving van Robinia speeltoestellen sluiten naadloos aan bij iedere omgeving. KOMPAN Robinia is ook verkrijgbaar in FSC® gecertificeerd (FSC® C004450) Robinia hout.


Beeld Leguaan (eikenhout)

Full Color

NRO517-0001

+Beeld Leguaan (eikenhout)

Full Color

NRO517-0001FSC

Alle prijzen worden weergegeven zonder BTW.

Artikelnummer: 
NRO517
Hoogte: 
40 cm

Balance
Socialize
Sensory
Dramatic play

Inclusief
Installateurs (pers.):
2
Verankeringsopties:
Surface
Productblad
Productfotografie
COM_REDSHOPB_FILE_ADDITIONAL_IMAGES_US
Product photo

Beeld je in hoe het eruit zal zien

Doe inspiratie op voor de perfecte speeltuin of outdoor fitnesslocatie voor jouw project. Test ideeën en visualiseer ze in augmented reality met de ImaginIt-app.

Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

KOMPAN Organic Robinia

KOMPAN’s Organic Robinia speelplekken bieden een volledig aanbod van natuurlijke multi-speelstructuren, speelhuisjes, schommels, veerelementen en nog veel meer.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section