Balanceren & Bewegen


Zo basaal, maar toch zo belangrijk

Een duikelrek of een stapsteen lijkt misschien niet bjizonder, maar ze dragen het meeste bij aan de ontwikkeling van het kind gedurende de hele kindertijd. Balanceren helpt bij de ontwikkeling van het gezichtsvermogen en de concentratie bij kinderen. Dit zijn twee basisvaardigheden die kinderen nodig hebben om zich voor te bereiden op school en om hun prestaties te verbeteren wanneer ze naar school gaan. Een goed evenwichtsgevoel helpt het kind ook om actief bezig te zijn. Vaardigheden zoals schoppen tegen een bal of rennen stimuleren allebei een goede balans. Tijdens het klimmen krijgen kinderen het gevoel iets te hebben gepresteerd en het ontwikkelt de oog-handcoördinatie die ze uiteindelijk helpt om te leren lezen.


Alle producten

15 Product (en)
Op het balansnet kun je optimaal je evenwicht trainen. Volg het parcours en kom steeds een stukje verder. Op de rode ronde paaltjes kun je even uitrusten en je voorbereiden op het volgende stuk.
Details

Climbing is an excellent activity for releasing excess energy and stress. Climbing equipment is well suited for both school and public playgrounds. Our equipment also provides perfect meeting places for children, develops body awareness, provides levelled play challenges and varied play activities. 

Details

Houd vast aan de stang met beide handen, ga naar voren en er overheen, daar ga je! Opeens hang je ondersteboven en kijk je naar de wereld vanuit een ander perspectief. Duikelrekken trainen je kracht en behendigheid. Samen met je vrienden, hoe meer rekstokken hoe meer activiteit. In verband met de...
Details

Klimmen is een uitstekende activiteit voor het kwijt raken van energie. Klimtoestellen zijn zeer geschikt voor zowel scholen als openbare speelplaatsen. De speeltoestellen bieden ook een perfecte ontmoetingsplaats voor kinderen. Dit klimtoestel met klimwand biedt vele klimmogelijkheden.
Details

Klimmen is een uitstekende activiteit voor het kwijt raken van energie. Klimtoestellen zijn zeer geschikt voor zowel scholen als openbare speelplaatsen. De speeltoestellen bieden ook een perfecte ontmoetingsplaats voor kinderen. Dit Klimtoestel met klimwand en ladder biedt vele klimmogelijkheden.
Details

Klimmen is een uitstekende activiteit voor het kwijt raken van energie. Klimtoestellen zijn zeer geschikt voor zowel scholen als openbare speelplaatsen. De speeltoestellen bieden ook een perfecte ontmoetingsplaats voor kinderen. Deze klimcombinatie biedt vele klimmogelijkheden.
Details

Proberen in balans te blijven vinden kinderen altijd leuk. Deze evenwichtsbalk nodigt kinderen uit om met zichzelf of met andere kinderen te wedijveren. Door te spelen trainen en ontwikkelen kinderen hun evenwichts- en coördinatiegevoel, maar ze gebruiken de evenwichtsbalk ook als een aangenaam...
Details

Spelen en bewegen op een Trim parcours is toegankelijk en leuk voor iedereen om een ​​actieve levensstijl te krijgen.
Details

Climb

M870
De Climb met zijn strakke, doordachte vormgeving biedt volop mogelijkheden om te klimmen. Dit klimtoestel is toch vrij compact, zodat hij op vele plekken geplaatst kan worden.
Details

Dit drie-delig duikelrek is strak, dynamisch en een tikje eigenwijs. Hou de stang vast en duikelen maar! In verband met de afwijkende Nederlandse richtlijn, t.o.v. de Europese richtlijn, betreffende de veiligheidszone van duikelrekken geldt in Nederland een veiligheidszone van 50cm aan de zijkant...
Details

De stapsteen is een leuk verbindingselement tussen meerdere toestellen. Een verbindingsoefening voor een behendigheidsparcours. Spring van de ene op de andere of gebruik ze als markering.
Details

Stapblok

M87402
De stapblok is een leuk verbindingselement tussen meerdere toestellen. Een verbindingsoefening voor een behendigheidsparcours. Spring van de ene op de andere of gebruik ze als markering.
Details

Stappaal

M87403
De stappaal is een leuk verbindingselement tussen meerdere toestellen. Een verbindingsoefening voor een behendigheidsparcours. Spring van de ene op de andere of gebruik ze als markering.
Details

Het dubbele duikelrek nodigt uit om te duikelen, erop te zitten, er met je knieën aan te hangen en is dus een leuke mogelijkheid om je acrobatische vaardigheden te laten zien samen met een vriend of vriendin. Naast dat het ontzettend leuk is, ook voor meerdere kinderen tegelijk, zullen de...
Details

Het driedubbele duikelrek nodigen uit om te duikelen, erop te zitten, er met je knieën aan te hangen en is dus een leuke mogelijkheid om je acrobatische vaardigheden te laten zien samen met een vriend of vriendin. Naast dat het ontzettend leuk is, ook voor meerdere kinderen tegelijk, zullen de...
Details

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section