JUMPERS


Simpelweg onweerstaanbaar

Wat is een betere manier om van de ene naar het andere speeltoestel te gaan dan door te stuiteren? Even 'Teigetje' zijn is een geweldig leuke manier om de motoriek te verbeteren, zoals ritme, balans en proprioceptie - de manier waarop je zenuwstelsel informatie van elke beweging doorgeeft en zich daarop aanpast. Bijna een ingebouwde gyroscoop.

De Jumpers behoren tot de meest onopvallende speeltuinattributen, rubberen matten die stilletjes en onbewogen liggen tot ze worden besprongen. Eenmaal gespot zijn ze een onweerstaanbare attractie - met als gevolg kinderen die eruitzien als lammetjes die door het gras huppelen. De Jumpers zijn vierkant of cirkelvormig, hebben verschillende afmetingen en kunnen worden gecombineerd tot een allesomvattend potje springen!

5 Product (en)

Stuiteren, springen en veren op de KOMPAN Jumper is een van de meest populaire activiteiten van de speeltuin. Kinderen voelen zich direct aangetrokken door de onmiddellijke reactie van de Jumper op hun bewegingen en blijven springen. De kleine voetafdruk van de Jumper maakt het perfect als

...
Details

Stuiteren, springen en veren op de KOMPAN Jumper is een van de meest populaire activiteiten van de speeltuin. Kinderen voelen zich direct aangetrokken door de onmiddellijke reactie van de Jumper op hun bewegingen en blijven springen. De kleine voetafdruk van de Jumper maakt het perfect als

...
Details

Stuiteren, springen en veren op de zeshoekige KOMPAN Jumper is een van de meest populaire activiteiten van de speeltuin. Kinderen voelen zich direct aangetrokken door de onmiddellijke reactie van de Jumper op hun bewegingen en blijven springen. De kleine voetafdruk van de Jumper maakt het perfect als

...
Details

Stuiteren, springen en veren op de vierkante KOMPAN Jumper is een van de meest populaire activiteiten van de speeltuin. Kinderen voelen zich direct aangetrokken door de onmiddellijke reactie van de Jumper op hun bewegingen en blijven springen. De kleine voetafdruk van de Jumper maakt het perfect als

...
Details

Stuiteren, springen en veren op de extra lange KOMPAN Jumper is een van de meest populaire activiteiten van de speeltuin. Kinderen voelen zich direct aangetrokken door de onmiddellijke reactie van de Jumper op hun bewegingen en blijven springen. De kleine voetafdruk van de Jumper maakt het perfect als

...
Details


Bij het ontwerpen van een speeltuin zijn Jumpers een handig hulpmiddel om thema's aan elkaar te 'rijgen' en het ene element aan het andere te koppelen als één geheel. Daarnaast hebben ze potentie voor het toevoegen van plezier en afwisseling aan een fitnesstraining of voor circuittraining.

Buitenspelen behoort tot de beste en meest waardevolle vormen van ontwikkeling. De gebeurtenissen in 2020 hebben benadrukt wat het betekent om zonder te doen. Als er al sprake is van positieve effecten van de wereldwijde lockdown, dan is dat in het besef van de waarde om naar buiten te kunnen gaan en van het leven te genieten en van het belang van frisse lucht voor de basisgezondheid. 

De Jumpers brengen vitaliteit naar de speeltuin. Ze zijn er in vier vormen, cirkelvormig, rechthoekig, vierkant en zeshoekig - en in verschillende maten van een vierkant van 94 cm tot een vierkant van meer dan 2 bij 2 meter. Door te springen verbetert het kind het evenwicht en de coördinatie. 

Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over de producten of diensten van KOMPAN en zo de deur naar buiten open te zetten.

 

Hoeveel kinderen kunnen samen op Jumpers spelen?

Over het algemeen zijn Jumpers geschikt voor gebruik door één gebruiker, maar gecombineerd en om de beurt kunnen veel kinderen samen spelen.

 

Zijn Jumpers toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Ja, er is een kleine helling beschikbaar voor één van de Jumpers, waardoor ook rolstoelgebruikers eenvoudig toegang hebben tot het springbed.

 

Kunnen de Jumpers worden geïntegreerd in het ontwerp van EPDM-oppervlakken?

De Jumpers kunnen worden besteld zonder randtegels voor in-situ EPDM-oppervlakken.


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.