Schommels en schommelsets


Iedereen herinnert zich hoe leuk het was om in de speeltuin op de schommel te spelen. En terecht, want door schommelen zetten wij één van de eerste belangrijke stappen in onze ontwikkeling. We maken de stap van afhankelijkheid: geduwd worden door een volwassenene, naar onafhankelijkheid: zelf zo hoog mogelijk proberen te schommelen.

Bij Kompan hebben wij een breed assortiment schommels, met allerlei leuke en verrassende variaties op de klassieke schommel. Kom gezellig schommelen op de Nestschommel of op de Cocowave! Of beleef een compleet ander schommelavontuur op de Pentagon 5-zits schommel: hoe leuk is het om in je eigen stoeltje te zitten, face-to-face met de andere schommelaars! Net als in het You en Me zitje, waar ouder en kind tegenover elkaar zitten, en samen lol hebben.

Klik beneden voor meer informatie over onze schommels.

 


Wij ontwerpen schommels op basis van uw wensen

Elke speeltuin verdient een bijzondere uitstraling. Dankzij onze vrijstaande toestellen kunt u een unieke locatie creëren die goed past in een bepaalde woonomgeving en volledig aansluit op de behoeften van de bewoners. U kunt namelijk zelf een selectie maken uit verschillende ontwerpen en materialen.

Schommels zijn er in allerlei vormen en maten. Van de klassieke A-frames tot moderne schommels, waar kinderen met elkaar op kunnen spelen. Schommels worden ingedeeld op basis van drie belangrijke elementen: het materiaal van de staanders, de vorm van de schommel, en het soort stoeltje.


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.