Schommelzitjes


Een geschikt schommelzitje voor elk kind

KOMPAN heeft een breed assortiment Schommelzitjes. Neem bijvoorbeeld het Babyzitje, het Peuterzitje, of de Mandschommel en Nestschommel voor tieners. Wij hebben voor iedereen een geschikt stoeltje zodat elk kind kan genieten van schommelen. En dankzij ons You & Me zitje, kunnen volwassenen en kinderen zelfs gezellig samen schommelen.

Schommelen is één van de meest favoriete speelactiviteiten van kinderen. Kinderen zijn gek op schommelen, alleen of samen. Zo hoog mogelijk gaan, en weer terug naar beneden zwieren is ontzettend leuk en geeft een blij gevoel. Kinderen gebruiken hun hele lichaam om te versnellen of te vertragen. Een schommel is leuk voor kinderen van alle leeftijden. Een geweldig speeltuintoestel waar kinderen nooit op uitgekeken raken.

 

18 Product (en)

Hoe kies ik het juiste schommelzitje?

Het KOMPAN Schommelzitje Standaard, is geschikt voor een brede leeftijdscategorie: het stoeltje is licht gebogen zodat kinderen goed en veilig in het midden zitten.

Het stevige Babyzitje heeft een prachtig en functioneel ontwerp. Het schommelstoeltje geeft een perfecte ondersteuning zodat baby’s goed en veilig zitten. Het rubber stoeltje is zo afgesteld, dat alle kinderen op dezelfde ooghoogte zitten.

Het klassieke Mandzitje heeft verschillende voordelen. Het geeft allereerst een perfecte ondersteuning zodat kinderen goed en veilig zitten. De schommelende beweging stimuleert bovendien de ontwikkeling van motorische vaardigheden, met name evenwichtsgevoel en ruimtebesef.

Het Peuterzitje heeft een uniek ontwerp waardoor peuters alvast kunnen genieten van schommelen zolang zij de bilaterale coördinatievaardigheden – die vereist zijn voor de klassieke schommelbeweging – nog niet volledig beheersen. Peuters kunnen aan de voorste ketting trekken en duwen om het stoeltje te bewegen.

De stijlvolle Mandschommel heeft een vlak zitoppervlak. Een comfortabele schommelstoel met zachte randen, waar kinderen heerlijk op kunnen zitten en hard tegenaan kunnen duwen.

De Nestschommel is een schommel waar kinderen enorm veel plezier op beleven. De openingen zijn te gebruiken als handgrepen, waar kinderen zich stevig aan vast kunnen houden tijdens het schommelen. En er is ruimte genoeg om te ravotten en stoeien.

Het You & Me zitje is zo anders dat iedereen het wil uitproberen. En daarna gaan ouders en kinderen speciaal naar de speeltuin voor deze schommel omdat ze weten hoe ontzettend leuk het is om samen in dit zitje te zitten. De hoogte van de stoeltjes is zo afgesteld, dat ouder en kind op dezelfde ooghoogte zitten.

Schommelen is geweldig. En al helemaal als je tegenover elkaar en op dezelfde ooghoogte kunt zitten, zoals in dit Schommelzitje Duo. Het stoeltje heeft stevige handgrepen waar kinderen zich goed aan vast kunnen houden tijdens het hard heen en weer schommelen.

 

 


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.