Speelhuisjes & Thematisch Spel


Herkenbare ruimtes op kinderformaat in een volwassen wereld

KOMPAN’s open speelhuisjes, in kinderformaat, nodigen de allerjongsten direct uit tot spelen. De open wanden verbreden de speelruimte zodat er, aan de binnen- en buitenkant, voldoende ruimte is voor meerdere kinderen om samen te spelen. KOMPAN’s thematische speelelementen bevorderen rollenspel bij kinderen waardoor de taalontwikkeling en cognitieve vaardigheden worden gestimuleerd.


Alle producten

23 Product (en)

Speelhuis

BASIC750
Het speelhuis biedt volop ruimte voor rollenspel. Het speelhuisje kan afwisselend een winkel, een school of een woonhuis zijn. De tafel met banken nodigt ook uit om lekker te picknicken met vriendjes en vriendinnetjes. De open structuur komt tegemoet aan de behoefte van kinderen om volwassenen in...
Details


Kinderen houden van te doen alsof zij rijden, varen of vliegen. Deze vrachtwagen heeft spannende, manipulatieve onderdelen om eindeloos te spelen.
Details

Kinderen houden ervan om te doen alsof zij rijden, varen of vliegen. Dit speeltoestel, de politieauto heeft spannende, manipulatieve speelementen die eindeloze uren van fantasiespel te waarborgen.
Details

Kinderen houden ervan om te doen alsof zij rijden, varen of vliegen. Dit speeltoestel, de brandweerauto heeft spannende, manipulatieve spelelementen die eindeloze uren fantasiespel waarborgen.
Details
De Krokodillenbank ziet er een beetje gevaarlijk uit. Maar als je een woeste rivier aan het afdalen bent, is de Krokodillenbank een vriendje dat goed voor je zorgt. In de mond van de krokodil zit een manipuleerbare speelbal.
Details

Een speelhuis is de ideale omgeving voor fantasiespel. Door tafels en bankjes toe te voegen, kunnen kinderen even uitrusten van het actieve spel. Dit spel vergroot de sociale en taalvaardigheden. Peuters willen bekende elementen herkennen in een vertrouwde omgeving. Herkenning en herhaling...
Details

Het Bloemenhuis is een leuk alternatief voor het traditionele speelhuisje. Een speelhuis is de ideale omgeving voor fantasiespel. Het open ontwerp ondersteunt spelen zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Zo kunnen veel kinderen tegeijk spelen met dit speeltoestel.
Details

De minibus biedt speelruimte aan de binnenkant en de buitenkant. Een speelhuis is de ideale omgeving voor fantasiespel. Dit spel vergroot de sociale en taalvaardigheden. Peuters willen bekende elementen herkennen in een vertrouwde omgeving. Herkenning en herhaling ondersteunen taalontwikkeling en...
Details

De locomotief is zeer geschikt voor fantasie- en rollenspel. In de cabine heb je een bank en verschillende benodigdheden om de Locomotief te besturen. De ketel zit vooraan. Het is een spannende ruimte met meerdere toegangsmogelijkheden. Achter de schoorsteen is een open speelruimte met nog eens...
Details

De Salonwagon is een heerlijke speelruimte op wielen - met tafels en banken - en is uitstekend geschikt voor lange reizen. Haast je om de kaartjes te kopen en pas op de perronrand!
Details

Koppeling voor Locomotief en salonwagen. Maak je eigen complete trein.
Details