KOMPAN OUTDOOR FITNESS

VOOR ALLE GEBRUIKERS, ALLE DOELEINDEN EN ALLE LOCATIES

Over de hele wereld gaan mensen naar buiten om actief bezig te zijn. Vooral de laatste jaren zien we een grote toename. Steden, gemeenten, sportclubs, woningbouwverenigingen, enz. bouwen buiten fitness- en sportzones voor inwoners en leden.

VOOR ALLE GEBRUIKERS EN ALLE DOELEINDEN

Sportscholen die hun leden de mogelijkheid willen bieden om gebruik te maken van outdoor fitnesstoestellen en tegelijk een echt uitdagende oefening te krijgen. Sportclubs die voor een breed publiek van leden een motiverende hindernissenparcours als optie willen hebben. Gemeenten die outdoor fitness beschikbaar willen maken voor iedereen in woonwijken. Steden die buiten sportvelden beschikbaar willen stellen voor tieners en volwassenen om te basketballen, voetballen, hockeyen, enz. Seniorenwoningen die willen dat hun bewoners actief blijven en een actief seniorenleven hebben

Om kinderen zich te laten ONTWIKKELEN, ontwerpen wij onze toestellen om fysieke, cognitieve, creatieve en sociale/emotionele vaardigheden te verbeteren en zo belangrijke levensvaardigheden en vriendschappen op te bouwen. Voor volwassenen zijn onze outdoor fitnesstoestellen progressief uitdagend en doelgericht resistent. Op deze manier krijgen alle gebruikers, ongeacht hoe fit ze in het begin zijn, een zinvolle workout. Gemeenschappen gelukkiger en gezonder maken zit in ons DNA.

VOOR ALLE LOCATIES

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen. Zo kunt u hindernisbanen en street workout in Robinia hout krijgen om te passen bij een natuurlijke locatie of de natuur in een stedelijke omgeving te brengen.

Gemaakt voor buiten; KOMPAN realiseert al meer dan 50 jaar buitenlocaties. Daarom gebruiken we de sterkste materialen om ervoor te zorgen dat onze oplossingen weerbestendig zijn en het gebruik tientallen jaren zullen doorstaan.

KOMPAN OUTDOOR FITNESS

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.