Circuit Training 127m²

Circuit Training 127m²

Een zeer toegankelijke trainingslocatie voor actieve senioren. Intuïtieve apparatuur geplaatst in een aantrekkelijke ronde lay-out, ontworpen om maatschappelijke betrokkenheid te bevorderen en te zorgen voor een veilige training. Alle apparaten zijn zorgvuldig geselecteerd om de functionele capaciteit te verhogen. Die is belangrijk voor het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten die noodzakelijk zijn voor zelfstandig wonen. De meeste apparatuur is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kan worden gebruikt voor revalidatie.
Ik zou graag meer willen weten
Artikelnummer: 
FSP40200
Leeftijdsgroep: 
13+
Hoogte: 
184 cm


Veiligheidszone:
100.30 m2
Installateurs (pers.):
2
Verankeringsopties:
Zijaanzicht
Plattegrond
2D DWG
3D DWG
Plan tekening
Zijtekening
Product afbeelding CAD1
Product afbeelding CAD2

Beeld je in hoe het eruit zal zien

Doe inspiratie op voor de perfecte speeltuin of outdoor fitnesslocatie voor jouw project. Test ideeën en visualiseer ze in augmented reality met de ImaginIt-app.

Fitness door KOMPAN

Het KOMPAN Fitness Instituut heeft als missie het creëren van effectieve trainingen in de buitenlucht om de volksgezondheid te verbeteren. 

 

Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.