Cross & Circuit Training 335m²

Cross & Circuit Training 335m²

Deze high-end, uitnodigende, cirkelvormige trainingsoplossing wordt geleverd met een volledig assortiment aan geavanceerde apparatuur. Het motiveert gebruikers van alle fitness niveaus om een volledige work-out te voltooien. Met een capaciteit voor meer dan 50 gebruikers, kan iedereen comfortabel samen trainen, zowel in groepen als individueel. Beginners kunnen gemakkelijk aan de slag, met behulp van bekende trainingsapparatuur zoals cross trainers en fietsen. Kijken naar ervaren gebruikers genietend van cross training helpt anderen te leren en te motiveren.
Ik zou graag meer willen weten
Artikelnummer: 
FSP30300
Leeftijdsgroep: 
13+
Hoogte: 
334 cm


Veiligheidszone:
142.50 m2
Installateurs (pers.):
2
Verankeringsopties:
Zijaanzicht
Plattegrond
2D DWG
3D DWG
Plan tekening
Zijtekening
Product afbeelding CAD1
Product afbeelding CAD2

Beeld je in hoe het eruit zal zien

Doe inspiratie op voor de perfecte speeltuin of outdoor fitnesslocatie voor jouw project. Test ideeën en visualiseer ze in augmented reality met de ImaginIt-app.

In actie:

Fitness door KOMPAN

Het KOMPAN Fitness Instituut heeft als missie het creëren van effectieve trainingen in de buitenlucht om de volksgezondheid te verbeteren. 

 

Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.