Multisport


Balsporten hebben mensen door de tijd heen gefascineerd en doen dat nog steeds. Spelen voor de lol wanneer je maar wilt is enorm populair. Maar dit stelt hoge eisen aan de toegankelijkheid van voorzieningen. Ze moeten altijd beschikbaar zijn en dicht in de buurt van de potentiële gebruikers. Hiervoor is een multisport-oplossing ideaal. Het is relatief klein en zeer flexibel in het aanbieden van een gemeenschappelijk platform voor veel sporten.

Op die manier maken we ruimte voor alle soorten gebruikers - kinderen, tieners en volwassenen. KOMPAN Multisport is ontworpen om een speciaal gebied in te richten voor populaire sporten zoals voetbal, basketbal, hockey, volleybal, tennis, badminton en handbal, maar het gaat niet alleen om lichamelijke oefening.

 


Alle activiteiten zijn teamsporten en dus sociaal. Geplaatst in een openbaar park, stadscentrum, lokale school of sportclub, in feite overal, trekt het automatisch mensen aan om rond te hangen en samen actief te zijn. Ga voor een onderscheidend ontwerp met COSMOS multisport of maak uw eigen unieke ontwerp met ons flexibele MUGA-systeem.


Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.