Stay Fit - Surface challenge 3

Stay Fit - Surface challenge 3

Naarmate we ouder worden is onze mobiliteit van vitaal belang. Om geen last van beperkingen te krijgen, moeten we actief ons lichaam mobiel en onze geest scherp houden. Stay Fit is ontworpen om actief en gezond ouder worden te bevorderen en om revalidatie na een blessure buiten in de openbare ruimte mogelijk te maken. 

Een van de grootste problemen voor senioren is vallen. Deze ongevallen gebeuren vaak omdat de oudere niet in staat is op kleine veranderingen in het oppervlak te anticiperen of erop te reageren. Deze oppervlakte-uitdaging biedt de mogelijkheid om, onder veilige omstandigheden, te trainen in het overwinnen van drie verschillende, naar keuze in te vullen, typische hindernissen die men in de natuur en in stedelijke omgevingen aantreft. Sommige van de uitdagingen richten zich op de belangrijke teenheffing. Hetzij op kleine hindernissen, hetzij op grotere hindernissen zoals de stoeprand. Andere uitdagingen richten zich op enkel- en algehele voetcontrole. Ten slotte stimuleren de verschillende ondergronden en materialen de zintuiglijke feedback die ook de loopstabiliteit verbetert.

Alle KOMPAN Sport- en Fitnesstoestellen zijn voorzien van een handig instructiebord met daarop de basisoefening en een QR-code.  Met behulp van de QR-code kunnen gebruikers verbinding maken met de KOMPAN fitness App, waar ze meerdere oefeningen en workouts op ieder gewenst niveau kunnen vinden.


Kleuropties:

FSW22400-CUSTOM

SURFACE CHALLENGE 3 GREY

RAL 7016 SURFACE

FSW22400-0000

Prijs

8.020,00 €

SURFACE CHALLENGE 3 GREY

RAL 7016 INGROUND

FSW22400-0900

Prijs

8.020,00 €

Alle prijzen worden weergegeven zonder BTW.

Artikelnummer: 
FSW224
Leeftijdsgroep: 
13+
Afmetingen LxBxH: 
101 x 431 x 105 cm
Speelcapaciteit: 
5

Walking With Support Surface
Walking Without Support Surface
Try the KOMPAN Outdoor Fitness app now

Inclusief
Gegalvaniseerd staal: 
Levenslang
Staander: 
10 jaar
HPL Vloeren: 
15 jaar
Connectoren: 
10 jaar
Gegarandeerde reserveonderdelen: 
10 jaar

Certificaten:

EN16630 geakkordeerd
Max. valhoogte:
20.00 cm
Veiligheidszone:
27.10 m2
Installateurs (pers.):
2
Verankeringsopties:
Surface
Inground
Productblad
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Plan tekening
Zijtekening
Deutsch
English
español
français
Product picture CAD1
Product picture CAD2

Duurzame kwaliteit

Beeld je in hoe het eruit zal zien

Doe inspiratie op voor de perfecte speeltuin of outdoor fitnesslocatie voor jouw project. Test ideeën en visualiseer ze in augmented reality met de ImaginIt-app.

Fitness door KOMPAN

Het KOMPAN Fitness Instituut heeft als missie het creëren van effectieve trainingen in de buitenlucht om de volksgezondheid te verbeteren. 

 

Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.