Stay Fit - Trap en helling

Stay Fit - Trap en helling

Naarmate we ouder worden is onze mobiliteit van vitaal belang. Om geen last van beperkingen te krijgen, moeten we actief ons lichaam mobiel en onze geest scherp houden. Stay Fit is ontworpen om actief en gezond ouder worden te bevorderen en om revalidatie na een blessure buiten in de openbare ruimte mogelijk te maken. 

De trap met helling lijkt op enkele alledaagse hindernissen. Lopen op een schuine helling en traplopen. Het eenvoudigste gebruik is gewoon heen en weer lopen op het toestel, maar met variaties in de taak kunnen specifieke vaardigheden worden getraind. Bijvoorbeeld gericht op evenwicht door zonder handsteun te lopen of gericht op kracht en mobiliteit door opzettelijk zo lang mogelijke stappen te maken. De trap is verkrijgbaar in twee verschillende versies: met normale treden of met steile treden. Deze kunnen ook gebruikt worden voor eenvoudige effectieve oefeningen zoals step-ups en lunges. Het vermogen om veilig op een hellende of dalende helling te lopen is voor ouderen van groot belang. Als de lichaamshouding niet goed is afgestemd op de ondergrond, neemt het risico op vallen toe. Met ondersteuning van de leuningen kan deze vaardigheid in een veilige omgeving worden getraind.

Alle KOMPAN Sport- en Fitnesstoestellen zijn voorzien van een handig instructiebord met daarop de basisoefening en een QR-code.  Met behulp van de QR-code kunnen gebruikers verbinding maken met de KOMPAN fitness App, waar ze meerdere oefeningen en workouts op ieder gewenst niveau kunnen vinden.


Kleuropties:

FSW22900-CUSTOM

STAIRS & RAMP NS BLUE

RAL 5003 SURFACE

FSW22900-0002

Prijs

9.030,00 €

STAIRS & RAMP NS BLUE

RAL 5003 INGROUND

FSW22900-0902

Prijs

9.030,00 €

Alle prijzen worden weergegeven zonder BTW.

Artikelnummer: 
FSW229
Leeftijdsgroep: 
13+
Afmetingen LxBxH: 
101 x 415 x 163 cm
Speelcapaciteit: 
2

Walking With Support Sairs
Walking Without Support Stairs
High Lunges Stairs
Walking With Support Ramp
Walking Without Support Ramp
Long Steps
Try the KOMPAN Outdoor Fitness app now

Inclusief
EcoCore HDPE: 
Levenslang
Staander: 
10 jaar
HPL Vloeren: 
15 jaar
Gegalvaniseerd staal: 
Levenslang
Gegarandeerde reserveonderdelen: 
10 jaar

Certificaten:

EN16630 geakkordeerd
Max. valhoogte:
69.00 cm
Veiligheidszone:
26.50 m2
Installateurs (pers.):
2
Verankeringsopties:
Surface
Inground
Productblad
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Plan tekening
Zijtekening
Productfotografie
Deutsch
English
español
français
Product picture CAD1
Product picture CAD2

Duurzame kwaliteit

Beeld je in hoe het eruit zal zien

Doe inspiratie op voor de perfecte speeltuin of outdoor fitnesslocatie voor jouw project. Test ideeën en visualiseer ze in augmented reality met de ImaginIt-app.

Fitness door KOMPAN

Het KOMPAN Fitness Instituut heeft als missie het creëren van effectieve trainingen in de buitenlucht om de volksgezondheid te verbeteren. 

 

Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.