Stay Fit - Up en go

Stay Fit - Up en go

Naarmate we ouder worden is onze mobiliteit van vitaal belang. Om geen last van beperkingen te krijgen, moeten we actief ons lichaam mobiel en onze geest scherp houden. Stay Fit is ontworpen om actief en gezond ouder worden te bevorderen en om revalidatie na een blessure buiten in de openbare ruimte mogelijk te maken. 

Bij het testen van ouderen op functionele capaciteit zijn twee van de meest gebruikte testen de Zit-en-sta-op en de Sta-op-en-ga test. Deze opstelling is specifiek gericht op het uitvoeren van deze twee testen - en om te trainen voor verbetering in de testen. De leuning in het midden en de ronde handgreep bij het draaipunt geven extra veiligheid en steun indien nodig. Zit-en-sta-op kan vanaf het zitje worden geoefend met één hand, twee handen of zonder ondersteuning. Voor een echt uitdagende oefening kan de Zit-en-sta-op-test op één been worden uitgevoerd met ondersteuning van de leuning. De tijdtest Sta-op-en-ga kan ook als pure oefening worden gebruikt. Vanuit zittende positie lopend naar de staander en terug. Om de moeilijkheidsgraad te verhogen kan dit een aantal keren op snelheid worden uitgevoerd.

Alle KOMPAN Sport- en Fitnesstoestellen zijn voorzien van een handig instructiebord met daarop de basisoefening en een QR-code.  Met behulp van de QR-code kunnen gebruikers verbinding maken met de KOMPAN fitness App, waar ze meerdere oefeningen en workouts op ieder gewenst niveau kunnen vinden.


Kleuropties:

FSW22800-CUSTOM

UP & GO GREY

RAL 7016 SURFACE

FSW22800-0000

Prijs

1.510,00 €

UP & GO GREY

RAL 7016 INGROUND

FSW22800-0900

Prijs

1.510,00 €

Alle prijzen worden weergegeven zonder BTW.

Artikelnummer: 
FSW228
Leeftijdsgroep: 
13+
Afmetingen LxBxH: 
323 x 85 x 94 cm
Speelcapaciteit: 
1

Walk 5 M No Support
Walk 5 M With Support
Try the KOMPAN Outdoor Fitness app now

Inclusief
Gegalvaniseerd staal: 
Levenslang
Staander: 
10 jaar
EcoCore HDPE: 
Levenslang
Connectoren: 
10 jaar
Gegarandeerde reserveonderdelen: 
10 jaar

Certificaten:

EN16630 geakkordeerd
Veiligheidszone:
19.60 m2
Installateurs (pers.):
2
Verankeringsopties:
Surface
Inground
Productblad
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Plan tekening
Zijtekening
Productfotografie
Deutsch
English
español
français
Product picture CAD1
Product picture CAD2

Duurzame kwaliteit

Beeld je in hoe het eruit zal zien

Doe inspiratie op voor de perfecte speeltuin of outdoor fitnesslocatie voor jouw project. Test ideeën en visualiseer ze in augmented reality met de ImaginIt-app.

Fitness door KOMPAN

Het KOMPAN Fitness Instituut heeft als missie het creëren van effectieve trainingen in de buitenlucht om de volksgezondheid te verbeteren. 

 

Creëer jouw unieke droomlocatie

Met behulp van de expertise van toegewijde experts uit de KOMPAN Design Studio kun je van jouw droomlocatie een speelse blikvanger maken waar iedereen enthousiast van wordt - WOW!

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.